torstai 26. joulukuuta 2019

Surunvalitteluadressin teksti

Lähetä omilla teksteilläsi painettu adressi suoraan surukotiin. Toimituspalvelu sisältää adressin, painamisen ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia kauniita adresseja suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä saksaksi, joilla ottaa osaa omaisten suruun ja muistaa. Kun muistat Punaisen Ristin adresseilla, tuet samalla Punaisen ristin laajaa ja monipuolista toimintaa. Suruadresseja on saatavana useilla eri kansi- ja tekstivaihtoehdoilla.


Kuka adressin voi lähettää? Mitä adressiin kirjoitetaan? Kenelle, minne ja milloin adressi lähetetään? Kauneimmat muistovärssyt, muistovärssy, muistolauseita, muistosanoja, muistovärssy suruun, surunvalittelut, hautajaisvärssyjä, suruvärssyjä, suruadressin. Valitse muistovärssy Kotilieden kattavasta suruvärssykoosteesta, kun haluat ilmaista osanottosi ja surunvalittelusi poismenon johdosta.


Nämä sururunot sopivat lähetettäväksi niin tekstiviestillä, adressilla kuin postikortillakin. Hautaustilaisuudessa on tapana kunnioittaa vainajan muistoa laskemalla kukkalaitteet ja seppeleet arkun läheisyyteen siihen varattuna aikana. Muistolauseita surun hetkellä. Aika ei pysähdy, ja se on suuri siunaus ja lohdutus sille, joka vaikeuksissa kamppailee.


Aika on se, joka parantaa haavat niin kauan kyyneleet vuotaa saavat. Use the form on the right to contact us. You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. Eli jos laitan vaan sen tiedon xxx surukotiin niin jotain se tietoko löytyy? Lapsista en osa yhtäkään läheisemmäksi äidille ajatella, vanhin on poika ja nuorempaa tyttöä, kai ne tytöt yleensä läheisempiä ovat.


Voit valita adressiin valmiin värssyn tai kirjoittaa oman surunvalittelusi. Värssyt ovat valittavissa adresseihimme ja ne painetaan adressin sisälehdelle. Arkun vieressä pidetään ensin lyhyt hiljainen hetki, sen jälkeen luetaan kukkatervehdyksen teksti ja lausutaan ehkä joku saattosana, mutta varsinaiset muistopuheet ja suruvalittelut esitetään vasta muistotilaisuudessa. Sitten lasketaan kukkalaite arkun vieressä olevaan telineeseen tai lattialle, arkun päälle ei lasketa kukkia.


Tietoja ja ohjeita: Näin ostat verkkokaupasta Usein kysytyt kysymykset Toimitusehdot Rekisteriseloste. Memoria on yksityisten hautaustoimistojen omistama yhteistyöverkosto. Hoidamme hautausjärjestelyt kattavasti ympäri Suomen.


Me autamme, neuvomme ja palvelemme. Ostamalla Syöpäsäätiön adressin tuet suomalaista syöpätutkimusta. Syöpäsäätiön logolla varustettuja Paletin adresseja on myynnissä ympäri Suomen Citymarketeissa, Prismoissa, S-marketeissa ja K-supermarketeissa, Sokos-tavarataloissa sekä useissa kirjakaupoissa (esimerkiksi Suomalaisessa kirjakaupassa, Akateemisessa kirjakaupassa, Info- ja Kipa-kirjakaupoissa). Juuri tälläkin hetkellä joku toinen ihminen vaikuttaa sinun elämääsi.


Et välttämättä edes huomaa sitä, mutta näin tapahtuu. Surunvalitteluadressi on aina arvostettu tapa osoittaa osanottoa suruun. Sen kannessa kuva-aiheita oli kaksi: kolme oikealle vinossa olevaa viljankortta tähkäpäineen sekä liekkimalja, jossa paloi kaksi liekkiä. Adressin hinta on €. Kannen alaosassa oli teksti Vapaa-ajattelijain liiton Kukkasrahasto.


Painoväri oli tumman vihreä. Teksti tuntuu tutulta, mutta olisiko siinä kuitenkin useammasta värssystä otettuja lauseita. Mistä tämä teksti on peräisin?


Vaaranna enemmän kuin useimmat ajattelevat turvalliseksi. Välitä enemmän kuin useimmat ajattelevat viisaaksi. Unelmoi enemmän kuin useimmat ajattelevat käytännölliseksi.


Odota enemmän kuin useimmat odottavat mahdolliseksi. Takakannessa on sama kuva kuin etukannessa. Mahdollissuus on lähettää vainajan kotiosoitteesseen. Taikka sit jos ei ole omaa avoipuolissolla ollut elossa hänen kuoltuuaan niin sitten sukulaiselle joka n lapsi tai joku muu tuttava tai tuttu.


Kun joku kuolee, niin kenen ja missä tilanteessa pitää lähettää adressi? Eli kuinka läheinen pitää olla ja pitääkö adressi lähettää heti kun saa tiedon vai miten? Muokkaa osanottoviesti vaiheittain. Valitse ensin kuva tai lataa oma kuva, valitse teksti tai kirjoita oma teksti. Lopuksi lisää allekirjoittajat.


Tekemäsi muokkaukset näkyvät esikatselunäkymässä. Klikkaa muokkaa-painiketta, jos haluat palata takaisin aikaisempaan vaiheeseen tekemään muutoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit