perjantai 14. helmikuuta 2020

Yhteishaku 2019 yliopisto

Korkeakoulujen yhteishaku. Yhteishaku järjestetään kolme kertaa vuodessa, kaksi kertaa keväällä sekä kerran syksyllä. Valtaosaan koulutuksista voit hakea vain kevään yhteishauissa. Syksyn haussa koulutuksia on tarjolla huomattavasti vähemmän.


Seuraava korkeakoulujen yhteishaku alkaa 18. Voit tutustua tarkemmin kotimaisilla kielillä opetettaviin kandi- ja maisteriohjelmiimme ja englanninkieliseen kandiohjelmaamme selailemalla sinua kiinnostavien ohjelmien sivuja koulutustarjonnastamme. Avoimen väylän hakukohteisiin voi hakea avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella eli sinulla ei edellytetä olevan ns.


Itä-Suomen yliopistossa annetaan sekä oikeustieteellisen alan tutkintoihin (oikeusnotaari ja oikeustieteen maisteri) että juridiikan erikoisaloille (julkisoikeuteen) pätevöittävää yhteiskuntatieteellisen alan lakiasiantuntijakoulutusta, joka johtaa hallintotieteiden kandidaatin (HTK) ja. Aalto- yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Koulutamme muutoksentekijöitä ratkaisemaan yhteiskunnan suuria haasteita ja luomaan hyvinvointia. Tarjoamme laadukasta yliopisto -opetusta ja opiskelumahdollisuuksia lukiosta työelämän tarpeisiin ja aina eläkeikään saakka. Tällöin voit hakea Helsingin yliopiston suomen- ja ruotsinkielisiin kandi- ja maisteriohjelmiin.


Tiedot ennen valintatulosten julkistamista. Joissain tapauksissa, jos hakukohteidesi tulokset valmistuvat ennen tulosten julkaisemista, sinun on mahdollista nähdä tuloksesi Oma Opintopolku -palvelussa. Yhteisvalinnassa mukana olevat yliopistot. Hae Oulun yliopistoon!


Valintakokeet, valinnan tulokset ja tilastot. Kevään toinen yhteishaku alkaa maaliskuussa. Yliopistokoulutuksen opiskelijavalintaraporteille voi tarkastella Opetushallituksen tuottamia vuosittaisia opiskelijavalinnan tilastoja sekä Tilastokeskuksen tuottamia opiskelijavalintatietoja joihin on yhdistetty Tilastokeskuksen rekisteritietoja aiemmista tutkinnoista, opinnoista, hauista sekä työssäkäyntitietoja. Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa valitaan opiskelijoita suorittamaan kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot.


Yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen (6) koulutukseen. Kun valtakunnallisesti kaikki valinnan tulokset on julkaistu, saat sähköpostiisi viestin, josta pääset tuloskirjeeseen. Löydät kootut valintatiedot myös Oma Opintopolku -palvelusta.


Lisätietoja hakuoppaassa. Yliopisto -opiskelija, jolla on opinto-oikeus sekä alempaan että ylempään tutkintoon, voi hakea siirtoa vain amk-tutkinnon suorittamiseen. Opinto-oikeutta YAMK-tutkinnon suorittamiseen haetaan normaalin valintamenettelyn kautta. Opiskelemaan valitut. Saat yhteishaun tuloskirjeen ja ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseksi sähköpostilla 28.


Yhteishaku 2019 yliopisto

Iran teki ohjusiskun USA:n tukikohtiin Irakissa. Monet lentoyhtiöt kiertävät Iranin ja Irakin. Ukrainalainen matkustajakone putosi Iranissa. Pääministeri Marin vieraili Ruotsissa. Meripelastajilla riitti työtä viime vuonna.


Ensimmäisessä yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen koulutukseen. Hakukohteiden järjestyksellä ei ole merkitystä. Hakijalla voidaan tarjota useampaa opiskelupaikkaa. Hän voi kuitenkin ottaa vastaan vain yhden opiskelupaikan samana lukukautena alkavasta koulutuksesta.


Vaasan yliopiston kansainväliset maisteriohjelmat kiinnostivat hakijoita ympäri maailman. Hakijoita kiinnostavat erityisesti koulutuksen laatu ja suomalainen opiskelukulttuuri. LUT-yliopistoon voit hakea joko kauppatieteiden maisterin tai diplomi-insinöörin tutkintoon johtaviin opintoihin.


OIKEUSTIETEELLISIIN TODISTUSVALINTA VALINTAKOKEEN RINNALLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit