maanantai 3. helmikuuta 2020

Puhelin lapselle 2019

Aina kk takuulla ja päivän palautusoikeudella. Vertaamalla löydät sopivimman. Katso mikä liittymä vei voiton! Tilaa lapselle sopiva ensiliittymä meiltä.


Liittymät ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja liittymissä on rajaton netti.

Liittymään saa myös saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset. Rajaton netti takaa kuitenkin sen, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden. Oma puhelin tuo iloa ja turvaa pienen koululaisen päivään. Artikkelien toimitus 22.


Valikoimasta löydät lisäksi suojakuoret, suojalasit ja muut tarvikkeet, jotta laite pysyy ehjänä aktiivisessakin käytössä. Muista myös suojata uusi puhelin vahinkojen varalta laitevakuutuksella. Nykyään nettiä ja jatkuvaa tavoitettavuutta tarvitaan niin paljon, että lapsellekin on käytännössä välttämätöntä hankkia oma puhelin ja siihen liittymä.


Unen kannalta on tärkeää, että mieli ei saa virikkeitä.

Opeta lapselle hyvät nettitavat. Milloin ja minkälaisia kuvia tai postauksia on sopiva ladata sosiaaliseen mediaan. Puhelin tyynyn alla saattaa olla vaarallinen! Määritä salasana sovellusten lataamiseen. Sen pitää mahtua käteen.


Siinä pitää olla kyllä myös hieno kuori. Jonnan mielestä pieni koko on myös hyvä, sillä silloin puhelin mahtuu taskuun talteen eikä jää niin helposti leikkikentille. Lisävarusteet ovat myös tärkeät, erityisesti hyvä suojakuori ja näytönsuoja. Kun uusi puhelin on hankittu, turvallinen älylaitteen käyttö alkaa lapsen kanssa yhdessä sovituista pelisäännöistä. Yhteisen sopimisen lisäksi vanhemmat voivat tukea lapsen järkevää puhelimen ja netin käyttöä DNA Turvapaketin avulla.


Ulkoisesti puhelin on hyvän kokoinen ja mallinen lapselle ja sitä on helppo pitää kädessä. Osta lapselle ensimmäinen puhelin täältä. Back2School -kampanja 5. Jos puhelin alkaa hallitsemaan tyttöä, eikä tyttö hallitse puhelinta, niin istutaan alas ja keskustellaan yhdessä lisää pelisäännöistä. Tällä hetkellä puhelin on pysynyt sillä paikalla, mihin se on tarkoitettukin, viestinpitovälineeksi.


Käytä vain toimintoja, mitkä ovat tuttuja.

Haussa kestävä puhelin puhelin kovaan käyttöön? Löydät sopivan suojaustason veden-, pölyn, tärinän- ja iskunkestävistä älypuhelinmalleista. Eräilyyn, työmaakäyttöön sekä ääriolosuhteiden urheiluun suosittelemme korkeimman tason kestävyyttä. Lapselle on syytä opettaa hyvät nettitavat ja kertoa, millaisia kuvia ja postauksia on sopivaa ladata someen. Koska lapsen ensimmäinen puhelin on tässä kohtaa vuotta monella mietinnässä, keräsin pienen listan asioista, jotka itselleni pulpahtivat mieleen ajatellen turvallista puhelimen- ja netinkäyttöä.


Näytön alapuolelle sijoitettu kotinäppäin on kätevä lapselle , joka opettelee puhelimen käyttämistä. Sillä pääsee nopeasti tuttuun aloitusnäyttöön ilman laidasta katoavien hipaisukytkinten etsimistä. Pyöreäreunainen muotoilu ja iso koko eivät ole omiaan nuorimmille käyttäjille, sillä puhelin voi helposti lipsahtaa kädestä.


Lapselle kännykkä voi olla lelu, joka avaa aivan uuden maailman vuorovaikuttamiseen kavereiden kanssa. Vanhemmat eivät aina mieti, että puhelin voi edustaa heille ja lapselle eri asioita. Minkälainen puhelin lapselle ja koululaiselle? Ota nämä asiat huomioon.


Elokuu tarkoittaa myös koulujen alkua. Mikä puhelin kannattaa ostaa? Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme.


Elämä Lapselle kokoaa tänä vuonna yhteen upean esiintyjäjoukon sekä mahtavan kummitubettajatiimin, kun hyväntekeväisyyskonsertissa mukana ovat mm. Parille pojan vintiölle pitäisi hankkia uusi puhelin , budjetti 200€, hyvillä perusteluilla ihan max. Ei mitään leikkuulautaa, eli pikkupojan taskuun kohtuudella sopiva koko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit