keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Sisäänmuuttopäivä

Sisäänmuuttopäivä Tämä tieto on pakollinen. Ole hyvä ja täytä tiedot. SATOn vuokra-asunnon sisäänmuuttopäivä on useimmiten kuun ensimmäinen arkipäivä, jolloin asuntoon voi muuttaa kello 12:n jälkeen. Tarkista kuitenkin aina tarkka päivä myyntineuvottelijalta sopimusta tehdessäsi. Muulloinkin voi tietysti muuttaa, mutta vuokrasopimus alkaa yleensä kuun 1. Avaimia huoneistoon luovutetaan toimiston aukioloaikana.


Jos asunto on puutteellisesti siivottu, ota yhteyttä isännöitsijääsi. Poismuuttavan asukkaan kuuluu siivota asunto. Autopaikat ja saunavuorot. Huoltoyhtiö jakaa saunavuorot jonotusjärjestyksessä ja autopaikkoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.


Y-tunnus Tämä tieto on pakollinen. Nämä ilmoitukset eivät korvaa viranomaisille tehtäviä ilmoituksia. Jos kuitenkin vuokrasopimuksen alkamispäivä osuu viikonloppuun tai pyhäpäivälle, muuttopäivä on vuokrasopimuksen alkamispäivää seuraava ensimmäinen arkipäivä. Olen vuokraamassa asuntoa kuuden kuukauden ajanjaksolle alkaen kuukauden alusta. Voisin kuitenkin laittaa sisäänmuuttopäivän jo edellisen kuukauden puolelle päivän tai pari onko se järkevää vai pitäisikö sisäänmuuttopäivä olla vuokra-ajan puitteissa?


Vastaus annamaijas Minulla on toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, jossa ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä vuosi sopimuksen allekirjoituksesta. Haluaisin kuitenkin irtisanoa sopimukseni etukäteen. Oheisella lomakkeella voit tehdä muutto- tai lähtöilmoituksen Isännöinti Holmströmille. Muista tehdä ilmoitus mahdollisimman pian saavuttuasi tai lähdettyäsi. Jos sopimuksen alkamispäivä on arkilauantai, pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä taikka joulu- tai juhannusaatto, muuttopäivä on ensimmäinen arkipäivä tämän jälkeen.


Vuokralaisen sisäänmuuttopäivä. Yleisen tavan mukaan luovutus on kello 12. Muutto- ja tuloilmoituslomake. Tervetuloa uuteen kotiin! Olemme koonneet tälle sivulle tärkeitä tietoja ja vinkkejä muuttoosi liittyen.


Myös asiakaspalveluumme voit ottaa aina yhteyttä kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Sopimusrikkomuksesta on irtisanovan osapuolen maksettava toiselle osapuolelle kahden (2) kuukauden vuokraa vastaava summa. Vesi-, sähkö ja nettisopimukset Vesi-, sähkö- ja mahdolliset nettisopimukset käydään vuokrasopimuksessasi läpi. Oman alueeni opiskelija-asuntojen sivuilla luki taas, että ulosmuutto ja sisäänmuuttopäivä voivat olla sama päivä (eli kuun ensimmäinen) ja tätä tukee myös tuo lakiteksti osittain.


Kyseessä on sopimusrikkomus, jos sopimus irtisanotaan siten, että irtisanomisaika alkaa ennen edellä mainittua ajankohtaa. Vastaus plaaplaa Mun vuokrasopimuksessa lukee ”Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Irtisanomiseen sovelletaan AHVL:ia kuitenkin siten, että irtisanomisajan ensimmäinen mahdollinen alkamispäivä on xxxx.


Aukioloaikamme: Ma, Ti, Ke ja Pe 09. Kiinteistösijoitusyhtiöt Järvi Suomen Asunnot Oy (JSA) ja Sisä-Suomen Kiinteistöt Oy (SSK) omistavat, rakennuttavat, myyvät sekä vuokraavat omistamiaan asuin- ja liikehuoneistoja eri puolella Suomea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit