sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Suurtalouden omavalvontasuunnitelma

Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Tikkamäentie 1 M-talo, 4. Ensisaapumistoimintaa koskeva omavalvontasuunnitelma lähetetään aloitusilmoituksen liitteenä Eviraan. Elintarvikehuoneistolla tulee olla ajantasainen omavalvontasuunnitelma. Valvontaviranomainen tarkastaa omavalvontasuunnitelmat ja niiden toimivuuden suunnitelmallisen valvonnan yhteydessä.


Aluksi piti etsiä tietoa siitä, kuinka omavalvontasuunnitelma tehdään juhlapalveluun. Varsinaista suoraa ohjeistusta ei löydy juhlapalveluille kaupunkien omilta. Omavalvontasuunnitelma säilytetään aina yrityksessä terveystarkastajan ja henkilökunnan nähtävillä. Asiakirjoista pitää löytyä myös: lämpötilaseurantatiedot. Suunnitelman pitää kattaa kaikki elintarvikehuoneiston toiminnot ja elintarvikkeiden käsittelyvaiheet, aina raaka-aineista asiakkaalle asti.


Suurtalouden ruokatuotannon koulutusohjelma. Tilaus- ja teemaruokien valmistus ov Valinnaiset opinnot ov Juhlapalvelut ov. Kahvila- ja pikaruokapalvelut ov. Ruokapalvelut asiakaskohteessa ov. Seuraavalla sivulla olevaan taulukkoon on koottu eri opintokokonaisuuksissa näytettävä osaaminen.


Opintokokonaisuuden keskeinen osaaminen on suurien ruokamäärien valmistaminen ruokaohjeen mukaan, toiminnan kannattavuus sekä suurkeittiön koneiden ja laitteiden käytön hallinta. SUURTALOUDEN RUOKATUOTANTO ov. Työssäoppimisen ja ammattiosaamisen näytön työtehtävät: Itsepalvelulinjaston tai noutopöydän kunnostaminen.


Tunnustuspalkinnot jakoi Aromi-lehti yhteistyökumppaneidensa kanssa nyt kolmatta kertaa. Palkitut alan esikuviaHoReCa-alan sitoutumaton ammattilehti Aromi yhteistyökumppaneineen haluaa PRO-tunnustuspalkinnolla palkita. Hovinsalon ruokarengas-sivustolla on runsaasti tietoa kalasta, kalan valmistamisesta sekä vesiemme suojelusta, lampaiden kasvattamisesta ja lampaan lihan tuottamisesta, vapaiden maatiaiskanojen kasvatuksesta ja ulkokanojen munien tuottamisesta.


Elintarvikkeiden verotus ja ruoan hinta Suomessa Elintarvikkeiden verotus ja ruoan hinta Suomessa Elokuu 20Sisältö 1. Ruokahuolto ja omavalvonta hoitolaitoksissa Kati Kankare VSSHP Ravintopalvelut Kuka valvoo ruokaa? O Kunnan terveystarkastajat valvovat elintarvikehygieniaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit