torstai 27. helmikuuta 2020

Tulli video

Tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - tullilainsäädäntö ja tullausmenettelyt. Seuraava koulutus 18. Tulli turvaa ja palvelee - Tulli valvoo kaikkea Suomen rajat ylittävää tavara- ja ihmisvirtaa. Asioi sähköisesti Tullin verkkopalveluissa.


Venture around the house or in the garden with the loveable Tulli and see the world from the eyes of a toddler.

In each episode, Tulli examines and object fr. Suomen tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, kantaa tehokkaasti tavaraverot, tarjoaa palveluita asiakaslähtöisesti sekä suoj. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Tunnistaudu Katso-tunnisteella.


Tarvitset pääkäyttäjätunnuksen tai Katso-tunnisteen, johon on kytketty TULLI – Tulliselvitys -rooli. Postilähetys on tullattava ja verot oltava maksettuna päivän kuluessa saapumispäivästä lukien. Jos lähetystä ei tullata ja veroja makseta määräajassa, Posti palauttaa lähetyksen lähettäjälle.


Capítulo de Tulli que se encuentra en una muñeca.

En castellano de ESPAÑA. Ideal para bebés por su duración y su colorido. Viewers are encouraged to guess along and help Tulli identify the object he has encountered.


Kirjaudu Katso-tunnuksin. Häiriö IE-selain versiossa 11. Näin tullaat netissä - video -ohje. Netistä tilaajalle.


Tavaran tilaaminen ulkomailta on helppoa, mutta tilaamisessa voi olla rajoituksia tai kieltoja, ja tavaran maahantuontiin voi liittyä tullaamista ja verojen maksamista. Tulli pääsi huumelastin jäljille alun perin siten, että satamatyöntekijä havaitsi noin kymmenen aikaan illalla kaksi miestä konttikentällä. Salakuljetuksen takana epäillään olevan kahden Pirkanmaalla asuvan liikemiehen. Työntekijä oli mennyt kyselemään miehiltä, ovatko he saaneet hommat hoidettua. Tulli teki Suomen kaikkien aikojen suurimman amfetamiinitakavarikon Helsingissä – video.


Tulli löysi tammikuun lopussa kiloa amfetamiinia kahden bulgarialaisen naisen autosta. Naiset saapuivat Saksasta lautalla Helsinkiin. Tulli on paljastanut jättimäisen huumelastin salakuljetusyrityksen.


Vaasan satamassa pysäytettiin marraskuussa tyhjä rekka, jonka rakenteista lattian alta kätköistä löytyi huumausaineita. Rekka oli saapunut Etelä-Euroopasta Ruotsiin ja sieltä lautalla Suomeen.

Keväthankia ja ampuma-aseita. Postitullissa epäillään liikkuvan luvattomia ampuma-aseita. Profiloidun kohteen tarkastus tuottaa tulosta satamassa. Lapissa valvonta hoituu moottorikelkalla.


Kotimainen dokumentaarinen sarja. Savukkeita puskurissa ja rahavalvontaa. Lentokentällä valvotaan rahanpesua ja rahakoira Massi haistelee matkustajien käteisvaroja. Nuijamaan tullissa paljastetaan salakuljetuskätkö henkilöautosta. Esitutkinnan aikana Tulli on takavarikoinut hurjat määrät huumeita kotietsinnöistä ja Suomeen lähetetyistä postilähetyksistä.


Tarkista, että tullauspäätösluonnoksen vero- ja maksutiedot ovat oikein. Vahvista tullauspäätös klikkaamalla Vahvista tiedot-painiketta sivun alalaidasta. Tarvittaessa voit korjata tulli -ilmoituksen tietoja klikkaamalla Korjaa ilmoitusta-painiketta.


Alkoholi- ja alkoholijuomaveroa on maksettava alkoholituotteista kuten oluesta, viinistä, etyylialkoholista ja välituotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit