maanantai 24. helmikuuta 2020

Toimintasuunnitelma sosiaaliala

Työehtosopimus on yleissitova, joten myös järjestäytymättömät alalla toimivat työnantajat ovat velvollisia noudattamaan sen määräyksiä. Valvira on sosiaalihuollon valtakunnallinen ohjaus-, lupa- ja valvontaviranomainen. Se myöntää toimintaluvan yksityisille sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottajille silloin kun ne toimivat useamman kuin yhden aluehallintoviraston alueella.


Toimintasuunnitelma ja talousarvio ovat vuositasolla yhdistyksen toiminnan keskeisimmät ohjausvälineet. Hyvän toimintasuunnitelman voi kirjoittaa monella tavalla. Tärkeää on, että se kuvaa selkeästi yhdistyksen toiminnan rakenteita ja sisältöjä. ANALYSOINTI JA TOIMINTASUUNNITELMA.


Kun osiot on pohdittu ja kirjattu ylös, alkaa analyysin tärkein vaihe. Pelkän tiedostamisen lisäksi analyysin tavoitteena on saada kasaan strategia, jolla vahvuudet saadaan hyötykäyttöön, heikkoudet voidaan kääntää vahvuuksiksi, uhat väistettyä sekä mahdollisuudet tunnistettua. Seuraa ministeri Pekosen tiedotustilaisuutta perhevapaauudistuksesta suorana verkkolähetyksenä keskiviikkona 5. Liiketoimintasuunnitelma auttaa rahoituksen hankinnassa.


Yksityiset sosiaalipalvelut. Omavalvonta on keino parantaa hoidon laatua sekä potilaiden oikeusturvaa. Omavalvonnan tarkoituksena on varmistaa, että potilas saa laadukasta ja turvallista terveydenhuoltoa. Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus. Lapin toimintayksikkö.


Sosiaalialan yhdistyksi. Verkostoyhteistyön tausta ja organisoituminen. Sosnet on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tärkeä sosiaalityön.


Valtakunnallisen PRO SOS -hankkeen tuloksia pääkaupunkiseudulla Pelillisyyden ja leikillisyyden toimintatapoja aikuissosiaalityössä Pääkaupunkiseudulla kehitettiin erilaisia tapoja hyödyntää pelillisyyttä ja leikillisyyttä aikuissosiaalityössä. Työterveyshuollon toimintasuunnitelma perustuu työpaikkaselvitykseen. Siun Helmikuu – jaa ajatuksesi tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluista. Keski Pohjanmaan sosiaalialan opetus ja tutkimusklinikan toimintasuunnitelma lukukaudelle. Klinikkaverkoston toimijat ja yhteistyötahot.


Työelämän trendeihin ja ilmiöihin perustuvassa runkosuunnitelmassa painottuu tahto uudistua. Muutos kohti vaikuttavaa valtakunnallista työsuojeluviranomaista etenee asteittain. Tässä yhteydessä laaditaan yksikön toimintasuunnitelma. Vastaavasti arvojen ja toiminta-ajatuksen toteutumista arvioidaan vuosittain laadittavassa toimintakertomuksessa. Opetus- ja kulttuuriministeriön asettama kaksivuotinen Osaamisella soteen -hanke on laatinut ehdotukset siitä, miten sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän uudistusta tuetaan alan henkilöstön.


Selvityksen tavoitteena oli kartoittaa ammattikorkeakoulujen sosiaalialan koulutusvastuiden ja TKI-toiminnan profiileja sekä sosiaalialan osaamistarpeita, jotka liittyvät vahvasti sosiaali- ja terveysalan. SuPer on lähihoitajan oma ammattiliitto. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu kaikkiaan itä-suomalaista yhteisöjäsentä neljän maakunnan alu-eelta. Jäseniksi voivat hakeutua oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Pikassos on yksi maamme yhdestätoista sosiaalialan osaamiskeskuksesta.


Olemme voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, jonka omistavat Hämeenlinnan, Tampereen ja Porin kaupungit. Vammaisalan pohjoismaisen yhteistyön tavoitteena on vammaisten henkilöiden osallistaminen. Tähän pyritään tehokkaalla tiedonvaihdolla ja tiiviillä vammaispoliittisella yhteistyöllä. Asiakasturvallisuuden kehittämiseksi laaditaan toimintasuunnitelma , jossa käsitellään välittömään asiakastyöhön liittyviä turvallisuuteen liittyviä riskejä.


Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö. PAMin lakot laajenevat kaupan alalla. Kaupan alan työehtosopimusneuvotteluja käydään nyt valtakunnansovittelijan toimiston johdolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit