perjantai 14. helmikuuta 2020

Ulosottomies englanniksi

Katso sanan ulosottomies käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Käännös sanalle ulosottomies suomesta englanniksi.


RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Suomienglantisanakirja. Furthermore, this Regulation should not apply to accounts held by or with central banks when acting in their capacity as monetary authorities, nor to accounts that cannot be preserved by national orders equivalent to a Preservation Order or which are otherwise immune from seizure under the law of the Member State where the account in question is maintained.


In Finland enforcement is most often a matter of collecting judgment debts. It is thus closely linked to court proceedings. In the proceedings, the validity of the creditor’s claim is investigated and a payment liability ordered on the debtor. If the judgment is not heeded voluntarily, it is carried out compulsorily, by way of enforcement. Näillä sivuilla annetaan yleistä tietoa ulosottoviranomaisten toiminnasta.


Erityistapauksia ja poikkeuksia ei ole selostettu. Tästä syystä menettely yksittäisessä ulosottoasiassa saattaa poiketa tässä esitetystä. Yksittäisessä asiassa toimivaltainen viranomainen on asiaa hoitava ulosottomies. Muussa tapauksessa toimitus saadaan pitää ilman todistajaa, jollei läsnä oleva vastaaja pyydä, että todistaja kutsutaan paikalle.


Vastaajan poissa ollessa ulosottomies ei saa mennä vastaajan asuntoon ilman todistajaa. Ulosotto Ulosoton asiointi. Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun.


Tämä voi kohdistua mihin tahansa yksityiseen saatavaan, mutta yleensä sillä tarkoitetaan rahojen ulosottoa. Ulosmittaus on rahavelan ulosotto Useimmat ajattelevat ulosottoa ajatellessaan ulosmittausta, jolla tarkoitetaan. Finnish-English dictionary. Yleisimmin ulosmitataan velallisen palkkaa tai muita tuloja, mutta velallisen omaisuutta voidaan myös myydä velkojen kattamiseksi. Tavanomaista koti-irtainta, kuten esimerkiksi huonekaluja, ei nykyisin ulosmitata vaan ulosottomies selvittää velallisen tulot ja arvokkaan ulosmittauskelpoisen omaisuuden pääasiassa tietojärjestelmien kautta.


Kolmannes niistä kohdistuu palkkaan, eläkkeeseen tai vastaavaan toistuvaistuloon. Ulosmittauksella pyritään varmistamaan perittäväksi tulleen saatavan maksaminen. Velallisen tuloja ja omaisuutta ulosmitataan siis niin paljon, että ulosotossa oleva velka tulee maksetuksi. Lisäksi saamasi viesti voi olla todisteellinen tiedoksianto, joka on kuitattava vastaanotetuksi ennen viestin avaamista. Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia.


Maksusuunnitelma voidaan tehdä samansuuruisena kuin palkan ulosmittaus. Jos ulosottomies ei sinun sijaintiasi saa selville niin velat jää osaltasi perimättä. Luulen, että hän kuitenkin nukkuu yönsä ihan hyvin vaikka ei tiedä missä asut. Usko pois, että sinun ulkomaille muuttosi ei nosta ulosottoviranomaisen kuluja euroa tai kahta enempää.


Jos et pysty lyhentämään velkaa vapaaehtoisesti, ulosottoviranomainen voi ulosmitata osan palkastasi tai eläkkeestäsi tai myydä omaisuuttasi velan hoitamiseksi. Pitkäaikaisesta ulosotosta merkintä poistuu, kun ulosottomies on velallisen pyynnöstä ilmoittanut ulosoton päättyneen (esim. tilanteessa, jossa velka on maksettu kokonaan). Pitkäaikaisessa ulosotossa velalliselta on ulosmitattu toistuvaistuloa yhteensä vähintään kuukaudelta edeltäneen kahden vuoden aikana.


Vanhemmuussuunnitelma on tarkoitettu tueksi ja apuvälineeksi eron jälkeiseen vanhemmuuteen. Suunnitelma on nyt saatavilla ruotsin lisäksi myös englanniksi. Töihin valtiolle -osioon on koottu tietoa valtiosta työnantajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit