torstai 6. helmikuuta 2020

Työpaja vantaa

Varaa Hotelli Vantaalla. Parhaan hinnan takuu! Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Töitä timanttisille tyypeille.


Työpaja vantaa

Vantaan koulujen ja oppilaitosten vahvuutena on innovatiivinen, osaamisen jakamiseen kannustava, yhteisöllinen sekä oppilas- ja opiskelijalähtöinen toimintakulttuuri. Miten pääsen nuorten työpajojen työkokeiluun? Pajoille voi hakea työkokeiluun Työvoimatoimiston tai Ohjaamon kautta (16-vuotiaat hakevat pajatoimintaan ottamalla suoraan yhteyttä starttitiimiin). Vantaa on sitoutunut yhteiskuntatakuuseen, jonka mukaan nuori ei saa olla yli kolmea kuukautta työttömänä.


Tällaisessa tilanteessa nuorelle on tarjottava työtä, koulutusta, harjoittelupaikka tai valmennusta. HRI:n Talousdata-työpajassa tiistaina 2. Vantaan kaupungin haaste Apps4Finland -kilpailuun: miten esittää kaupungin rahankäyttöä ymmärrettävällä ja kiinnostavalla tavalla? Kimmo Puranen ja Sharad Adhikari Vantaan kaupungilta selvittivät juurta jaksaen, mitä Vantaan talousdatan arkijärjellä käsittämättömät. Kolme ja puoli vuotta sitten tuli päivä, jolloin Jenna Pietiläinen tiesi, että oli noustava ylös.


Kotiovi oli saatava auki. Pian sen jälkeen työpaja avasi oven uuteen maailmaan. Valmennustalo Luxin ja Koutsin lahjapuodista ihania käsityötuotteita - Made in Vantaa.


Myynnissä kortteja, villasukkia, leikkuulautoja sekä monia muita valmennustalojen pajoilla valmistettuja tuotteita. Maksu onnistuu myös kortilla! JP- työpaja , Joutseno. Yksikön johtaja Mervi Pekki p. Meillä voi käydä viikoittaisissa ilmaisissa ryhmissä tai tulla vaikka vain istuskelemaan sohvalle juomaan kupin teetä.


Työpaja vantaa

Tervetuloa mukaan – juuri sellaisena kuin olet. Nuori saa tukea sekä arjen perusasioihin että tulevaisuuden suunnitteluun. Valtakunnallinen työpajayhdistys ry. Raatikolta voi tilata eri tarpeisiin suunniteltuja lyhyitä tai pitkiä tanssityöpajoja.


Kuten jutussa kerrottaan Vantaa hakee säästöjä tällä. Ei kuntouttavaa tai pitkäaikaistyöttömien työllistämistä. Vaan jatkaa pätkätyötä ja ketjuttamista. Muistamme myyrinkodin fyssarin tapauksen jossa fyssarin työsuhdetta ketjutettiin laittomasti tehyn tulkkinnan mukaan joka edellytti fyssarin vakinaistamista. Mukikakku- työpaja.


Työpaja vantaa

Ruuanlaiton kemiaan voi tutustua helposti tekemällä mukikakkuja mikrossa. Reseptejä voi kehitellä loputtomasti ja herkullinen kakku valmistuu hetkessä. Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastot.


Työpaja sopii kouluikäisille. Tarjolla työskentelytilaa, välineitä ja opastusta ideoiden toteuttamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit