tiistai 25. helmikuuta 2020

Yle kesäkatu

Se oli edistyksellistä. Yle onkin ollut monella tapaa tekniikan edelläkävijä Suomessa. Sen huomaa esimerkiksi Yle Areenasta, joka oli maan ensimmäinen verkkopalvelu, jonka avulla voi katsella televisio-ohjelmia ja kuunnella radio-ohjelmia silloin, kun itselle sopii. Jos et ole tilaaja, tilaa näytejakso alta.


Tilaa ilmainen näytejakso (viikkoa). Saat uutiskirjeet, blogikoosteen ja artikkeliarkiston sekä käyttöoikeuden sivustollemme. Asuntomarkkina-palvelun hyödyt: Alan paras, käyttäjistä on valmis suosittelemaan Markkinoiden ainoa kattava tietopalvelu Saat alan tärkeimmät uutiset ja tiivistetyn mediaseurannan Arkistossa. Ylen tv-kanavien satelliittijakelu yhteistyössä Canal Digitalin ja Viasatin kanssa.


Suomen ympäristökeskuksen Syken toimitaloa suunnitellaan muutettavaksi lähes 1asunnoksi. Talo sijaitsee Taka-Töölössä aivan Sibeliuksen puiston ja Soutustadionin vieressä. Yle muutti pois, kun Iso Paja valmistui Pasilaan.


Nyt siitä rakentuu ylellinen asuintalo, jossa alkuperäiseen tunnelmaan yhdistyvät modernit asumisen toiveet. Nelosella ja Ruudussa! Tip tap, joulu on täällä! Vain elämää -juhlakauden tähtiartistit kokoontuvat nyt herkullisen joulupöydän ääreen kuulemaan toistensa versioita rakkaista joululauluista. Juhlakaudella mukana on kahdeksan musiikkitaivaan kirkkainta tähteä: tauoltaan Satulinnaan paluun tekevä Antti Tuisku, kotimaisen räpin uranuurtaja Elastinen, persoonallinen ja koskettava tulkitsija Erin, hurmaava.


Itsenäisyyspäivän seppeleiden laskut aloitetaan pitäjänkirkon sankarihaudalta jumalanpalveluksen jälkeen, noin kello 11. Seppeleen lasku pitäjänkirkon sankarihaudalla alkaa hartaushetkellä, jonka jälkeen Mikkelin varuskunnan päällikkö, everstiluutnantti Joni Volanen laskee puolustusvoimien seppeleen yhdessä reservin upseerien ja reserviläisten edustajan kanssa. Radio Mikkeli on paikallisradio, joka kuuluu taajuudella 10sekä netissä. Uutisia, haastatteluja ja innostavaa musiikkia. Suomen suosituimmasta asuntopalvelusta löydät kattavan valikoiman myytäviä ja vuokrattavia asuntoja koko maassa.


Löydä omasi helposti ja nopeasti. Kahdeksankerroksisessa rakennuksessa on asuntojen lisäksi myös liiketilaa, joka jää yhtiön käyttöön. Yhtiön nimeksi tulee As. Yle -vero ja resurssit verrattuna muihin medioihin. Osa rahoista pitäisi Ylen sijaan käyttää sanomalehtien kuljetustukiin.


Omistan liian monet. Vaikka muuten pidättäydyn lähes kaikenlaisesta ostelemisesta, aurinkolasien suhteen en tee mitään lupauksia. Celsiukset plussan puolella, kiitos.


Rakennuksen alkauperäisen arkkitehtuurin upeista ratkaisuista pääsevät nauttimaan myös tulevat Kesäkadun asukkaat. Clear prior granting of permission for release of your information to this service. Kun aika on toteuttaa unelma uudesta kodista. Kesäkatu tyhjennetään ihmisistä kello 1. Oikotiellä ostat, myyt tai vuokraat asunnon helposti.


Täältä löydät myös työpaikan, auton, vaikkapa uuden tv:n, toimitilan ja juridisesti pätevät sopimukset tuhansiin eri tilanteisiin. Oikotie on luotettava kumppanisi mukana elämän suurissa v. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit