tiistai 18. helmikuuta 2020

Sral vaalit

Ne järjestää Liiton syyskokouksessa valittu vaalivaliokunta, johon kuuluu puheenjohtaja ja 3–varsinaista jäsentä. Tämä bulletiini luetaan lauantaina 23. Suomen Radioamatööriliiton syyskokouksessa valitaan kaksi jäsentä hallitukseen kolmen vuoden kaudeksi.


SRAL on Suomen radioamatöörien kansallinen keskusjärjestö. Näin ollen hän ei ole vastuussa eikä vastaamassa 1.

Kaikkionparempaakuin kirjoitti:. Mutta parempaa on tulossa. Kun Merja Koivaara joulukuussa joutuu jättämään SRALn josta on jäljellä vain savuavat rauniot ja joka on tuhottu sekä sisältä että ulkoa, kuka tahansa muu on parempi puheenjohtaja. Kekkikekkikekki olisi huonompi vaihtoehto. Julkisuudessa ja sen takana käydään parhaillaan keskusteluja presidentin tehtävistä, oikeuksista ja häneltä edellytettävistä ominaisuuksista.


Anna äänesi Rauhanrakentajille ja uudistajille Kari OH2BP nro ja Hessu OH6XY nro Ge Din röst till Kari OH2BP och Hessu OH6XY. Rovaniemen seudun kylien turvaviestiliikenteeseen on saatava uusi näkökulma. Liian usein päätöksissä sanotaan: viestiyhteydet on turvattava, mutta turvaamisen perusteet puuttuvat.

Olen kolleegojeni kanssa tutkinut lupavapaan radioverkon käyttöä em. CB radioasemaa, joka voisi turvata kylää viestiyhteyden muodostamiseen. Radiokerhossa rakennetaan erilaisia radiolaitteita, antenneja ja jopa satelliitteja.


Toimintaan kuuluu myös leirejä, kilpailutoimintaa sekä radiosuunnistusta. Kansainvälistä radioamatööripäivää vietetään 18. SRAT on amatöörien SRAL :n kanssa yhdessä perustama osakeyhtiö. Siitä SRAL omistanee noin - mutta sillä on sääntöjen mukaan n. Yhdistys ei ole antanut lainaa yritykselle lainkaan - mutta yrityksen suorituksia on ollut ja on vieläkin rästissä. Yhdessä voimme tietysti asettaa oman toimintamme konkurssiin.


Sisällysluettelo: Sanasto Samoajaikäinen nuori Samoajien kasvatustavoitteet Partiomenetelmä samoajissa Lupaus ja ihanteet Samoajaikäkauden symboliikka Samoajaikäkauden ryhmä, toimijat ja johtaminen Luotsin rooli samoajaikäkaudessa Partio-ohjelma samoajissa Ohjelman toteuttaminen Samoajien ryhmänohjaajakoulutus Samoaja on 15–17-vuotias nuori, jonka ohjelma kestää kolme vuotta. Sisällys: Luotsille Sanasto Tarpojaikäinen lapsi ja nuori Tarpojien kasvatustavoitteet Partiomenetelmä tarpojissa Tarpojalupaus Tarpojasymboliikkaa Tarpojaikäkauden ryhmä, toimijat ja johtaminen Luotsin rooli ja tehtävä Tarpojan kohtaaminen Partio-ohjelma tarpojissa Ohjelman rakenne Tarppo Aktiviteetit Suuntaus – tarpon aloitus Paussit Johtamistehtävä Vastuutehtävä Koko ikäkauden. Tule tutustumaan ja kuulemaan radioamatööritoiminnasta. Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.


Tämä sivusto käyttää evästeitä analytiikkaan sekä mukautetun sisällön ja mainosten näyttämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tällaisen käytön. Niinhän siinä kävi, kuten pelättiin.

Konservatiivinen valvo-jien neuvosto esti lukuisten ehdokkaiden osallistumisen, joten vanhoilliset saavat yli puolet parlamenttipaikoista. Ajatollah Khomeini ei ole enää vallassa, mutta van-hoillisuus jyrää. Silloin alkoi yhteistyö SRAL :in kanssa. Maksettuani jäsenmaksut vuotta sain OT vapautuksen, ja köyhä oli iloinen. Sitten hallitus poisti OT vapauden ja myönsi jäsenmaksuun alennuksen.


Suomalaiset olivat aktiivisimpia radioamatöörejä lokakuussa järjestetyissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Ruotsin pitkä voittoputki kisoissa päättyi, kun suomalaiset saivat vuorokauden aikana radioaalloille yli 4alan harrastajaa keräämään pisteitä. Linkit on valikoitu sisällön laadun perusteella ja järjestetty aiheen mukaan.


Vantaan Radioamatöörit ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit