torstai 6. helmikuuta 2020

Työlupa australiaan

Terve vääpeli, Kannattaa aloittaa sen miettimisellä, missä viisumiluokassa voi tai kannattaa viisumia hakea. Valmistele lähtö huolella. Olen hommannut jo kolmen kuukauden turistiviisumin.


Australiaan Working Holiday-viisumia eli työlomaviisumia. Jos saat sieltä työpaikan, saat sen jälkeen myös työluvan. Oleskelu- ja työlupa on voimassa vuoden maahan saapumisesta. Kun työt jo sujuvat ja arki on asettunut uomiinsa, voit syventyä tarkemmin suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan Poliisi valvoo nuorten päihteiden käyttöä ensi viikonloppuna koko maassa. Iqaluit on kaupunki Kanadassa.


Sisältö tuppaa olemaan asiapitoista, joten mikään päiväkirjatyyppinen blogi tämä ei ole. Kommentointi on hyvin tervetullutta ja jos sen tuoma huima ehkä kolmen ihmisen julkisuus hirvittää, mailia voi lähetellä osoitteeseen sim (a) iki. Nyt mielessä on perheenperustaminen. Vierailija: Jos on englannintaitoinen ja yliopistotutkinnon suorittanut ja työkokemusta omaava?


Sydneyn Etelän Ristin seurakuntaan. Paul, Woy Woy ja Wollongong. Tarkista, mitä lupia tarvitset kohdemaahan muutettaessa ja hanki ne. Monesti lupaprosessi on pitkä ja byrokraattinen.


Työlupa tarvitaan pääsääntöisesti ETA-maiden ulkopuolelle muuttaessa. EU:n sisällä pystyt matkustamaan passilla, mutta sen ulkopuolella saatat tarvita viisumin. Ota aina selvää siitä, kauanko saat oleskella maassa milläkin dokumentilla, eli onko viisumi esimerkiksi sidottu työsuhteeseen.


Luepa ensin tällä palstalla olevat vanhat samaa aihetta käsittelevät viestit. Oletko lähdössä Yhdysvaltoihin? Saatat olla oikeutettu matkustamaan Yhdysvaltoihin ESTA-matkustusluvalla. Yhdysvaltojen ESTA on sähköinen matkustuslupajärjestelmä Yhdysvaltoihin suuntautuvia matkoja varten. Työ- ja oleskeluluvat ulkomailla.


Ulkomailla oleskeluun ja työskentelyyn tarvitaan hieman maasta riippuen erilaisia lupia. Eu-kansalaisilla on oikeus työskennellä toisen palveluksessa tai itsenäisenä ammatinharjoittajana (=yrittäjänä) toisessa EU-maassa ilman työlupaa. Tilastojen mukaan, vihreä maanosa on toiseksi suurin maailmassa, jolla on korkein HDI ja taata kansalaisten ihanteellinen elämänlaadun, terveys, koulutus ja siviili- ja taloudelliset vapaudet. Oon lähössä aupairiksi australiaan kuukauden päästä! Löysin perheen tosi nopeesti netistä ja lähtö tuli nopeesti.


Oon vaa ihan hukas näitten papereitten ja muitten kans et mitä pitää tehdä milloinkin! Hommaan sen work holiday viisumin mut muutama asia hämää. Miks tuol lukee et ei saa olla samalla työnantajalla kk pidempään?


Ja jos oon aupairina vuoden niin miten. Eri buumien lieveilmiöitä (kaivosteollisuus siellä päin, rakentaminen täällä) on kuitenkin esillä paljon niitäkin. Viralliset kuvat passiin, henkilökorttiin,vartijakorttiin, järjestyksenvalvojakorttiin,turvasuojaajakorttiin, aseenkäsittelylupaan sähköisenä poliisin.


Se viisumi voikin myös tulla isomman mutkan kautta, ja täten myös. Hanki viisumi ajoissa. Tämä simppeli hakemus hyväksytään usein.


Oon menossa euraupairin kautta USA:han ja niissä viisumipapereissa kysytään esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit