keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Verkostokartta värit

Päivän kello – Käydään läpi tunti tunnilta vauvan vuorokausirytmi. Miten arjessa rytmittyvät lapsen syöminen ja nukkuminen? Onko eroa viikonloppuisin? Tai jos lapsi on muualla hoidossa?


Kuka vastaa hoivasta ja huolenpidosta? Viivoille on hyvä kirjata myös asiasisältöjä. Rakentuva kartta on juuri itsesi näköinen.


Verkostosi voivat olla tietoisesti rakennettuja tai vapaasti kehittyviä. Merkitse jokaiseen lohkoon niihin kuuluvia ihmisiä omasta elämästäsi ja mieti millaisia vaikutuksia ja tehtäviä heillä on elämässäsi. Kumpaa portfoliota oli helpompi käyttää?


Navigointi, lukeminen, värit , fontti jne. Toisaalta minusta on helpompi selata Leppisaaren(liite1) portfoliota, koska siinä on peräjälkeen kaikki asiat hänestä, ei tarvitse kuin selata alaspäin. Kaaviossa siniset tahot muodostuvat pääosin viranomaisista ja ammatti-laisista, vaalean väriset tahot ovat kehitysvammaisen henkilön elämässä lähei-sempiä ihmissuhteita. Alueella ei ole muita rasitteita mahdollisia muitten johtojen sijoittamisia lukuun ottamatta.


Verkostokartan avulla voidaan hahmottaa tukiverkos-toa tai yhteistyötahoja. Kaavat: Kiinteistön alueelle ei kohdistu yleis- eikä asemakaavaa. Rakennusoikeus Rakennusoikeuteen ja lupa-asioihin liittyvistä asioista voi tiedustella Ikaalisten kaupungin rakennusvalvonnasta rakennustarkastajalta. Pääkaupunkiseudun ikäihmisten palvelujen kehittämisverkosto GeroMetro.


Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle varman sähkön ja muovaamme tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää. Koska verkostodata perustuu käytyihin keskusteluihin (eivätkä esim. seuraamissuhteisiin) klusterit merkitsevät käytännössä tiettyjä keskusteluteemoja. Vastaavasti verkoston laidoilla on toimijoita, jotka eivät juurikaan ole olleet yhteydessä muihin. Analyysissä oli mukana myös ehdokkaita (88), joilla ei ollut lainkaan yhteyksiä muihin ehdokkaisiin, mutta heidät rajasin y. Samoin erilaiset visuaaliset elementit, kuten värit ja valot saattavat aiheuttaa isojakin reaktioita.


Tällöin trendien aallonharjalla kulkeminen ei välttämättä ole mahdollista. Selitä ennen piirtämistä symbolit ja se, että tärkeimmät ihmiset tulevat lähimmäksi itseä. Kerro myös, että kysymys on juuri tämän hetken tuntemuksista, verkostokartta muuttuu ajan myötä (merkitse päivämäärä!).


Sukupuun avulla voidaan hahmottaa ja jäsentää ihmissuhteita sekä niihin liittyviä tunteita. Nallekortteja, valokuvia tai muita symboleja voi käyttää sukupuun teon tukena, jos haluaa korostaa ihmisten luonteenpiirteitä. Kiireellisten ja kiireettömien asioiden. Koulutus Helsingissä, 2. Keskustelijat muodostivat pääosin hyvin tiiviin verkoston aiheeseen liittyen. Kartasta ei erotu paljonkaan selvästi muista erillään olevia ryhmittymiä, vaan useimmat klusterit (pallukoiden värit ) sekoittuvat iloisesti toisiinsa.


Verkoston keskimääräinen klusterointiluku on mikä myös kertoo suhteellisen tiiviistä verkostosta. Lapsiperheen verkostokartta lomake ja esimerkki. Mielikuva- ja rentoutusharjoitus Ohje ryhmänvetäjälle. ASIAKKAILLE JAETTAVAT ESITTEET. Avain masennuksen tunnistamiseen.


Vuodenaikojen värit Kaamoskonsertit Rymättylän kirkossa 12. Pia Vilermo, huilu, Marja Turu, kantele 19. Hanne Lun viulu, Markku Kolehmainen, käyrätorvi. Me olemme toisen vuoden lähihoitaja opiskelijoita ja teemme blogia kuntoutuksesta.


Emme saa mitään valmiita tietoja koululta käsiimme, joten etsimme itse kaiken tiedon ja kirjoitamme ne tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit