maanantai 24. helmikuuta 2020

Tulli työpaikat

Tulli työpaikat

Useampi koulutettava? Työpaikkailmoitukset ja linkit Valtiolle. Toimipaikat kartalla.


Tulli työpaikat

Lue haastatteluita ja työntekijöiden arvosteluita ja ota selvää yritysten palkkatiedoista, eduista sekä työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Työnantajalla on tällä hetkellä avointa työpaikkaa Duunitorilla, katso kaikki avoimet työpaikat täältä. Tulli – työpaikkaa. Hae uusimpiin avoimiin työpaikkoihin lähelläsi. Oletko sinä meidän uusi tuontitiimin asiakaspalvelija?


Avoimet logistiikan työpaikat SA-TUlla. Jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta tuonnista ja tuontitullaamisesta, niin kutsumme sinut SA-TUmaahan! Listaa hallinnoi Careerjet, työnhakuun erikoistunut hakukone. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla. Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae joukkoomme.


NCC:llä on kannustava ja avoin ilmapiiri, viihdyt varmasti! Aviapolis työpaikat -sivusto kokoaa yhteen Aviapoliksen avoimena olevat työpaikat. Ilmoittaminen on maksutonta. Klikkaa ja tutustu! Teemme tullivalvontaa, tulliselvitystä, verotusta, mutta myös kehitämme lainsäädäntöä Suomessa ja EU:ssa sekä tuotamme tietojärjestelmiä sähköistyvän ulkomaankaupan sujuvoittamiseksi.


Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm.


UPM on dynaaminen, kansainvälinen yritys, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Ura UPM:llä tarjoaa merkityksellistä työtä, inspiroituneita ja motivoituneita tiimejä ja kehitysmahdollisuuksia. Otamme vastuuta ihmisistä.


Sivulla JHL ilmoittaa avoimina olevista työpaikoista. Amica on enemmän kuin ruokaa. Se on ystävyyttä, joka herää eloon arjen tärkeissä ruokahetkissä. Globalisaation edistyminen ja sen mukanaan tuoma jatkuvasti tiiviimpi globaalien lähetysreittien verkostoituminen tekee logistiikasta uravalinnan, jonka tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset. DACHSERille tuleminen asettaa urakehityksen kohti menestystä lo.


Tulli työpaikat

Paljonko tulli saa palkkaa? Etsitkö vuokra-asuntoa tai asumisoikeusasuntoa Tampereen tai Turun suunnalta? Etsi sopivia työpaikkoja alueelta Oulu, Pohjois-Pohjanmaa. Löydät Monsterista kaikki mielenkiintoisimmat työpaikat alueelta Oulu. Tutustu YH Kotien asuntotarjontaan.


Katso Oulu työpaikkalistaus ja löydä itsellesi unelmien työpaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit