keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Tampereen tulli

Tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - tullilainsäädäntö ja tullausmenettelyt. Seuraava koulutus 18. Toimipaikat kartalla. Maksuvälineet Tullissa.


Virallisesti kyseessä on Tampereen XVII kaupunginosa.

Tulli turvaa ja palvelee - Tulli valvoo kaikkea Suomen rajat ylittävää tavara- ja ihmisvirtaa. Asioi sähköisesti Tullin verkkopalveluissa. Uudistuneella Tullin alueella tapahtumat levittäytyvät kaduille ja luovat elävää kaupunkitilaa. Erikoisliikkeet ja elämykset Tampereella – Kauppakeskus Tullintori… KÄTEVÄSTI SAATAVILLA. Tulli on paikka, jossa koetaan huikeita elämyksiä.


Meille pääset jalan, pyörällä, bussilla, junalla ja pian myös ratikalla! Tulli Business Park tarjoaa toimi- ja kokoustilat keskeltä Tamperetta. Tilojen tasokkuus ja muunneltavuus, monipuoliset palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet ovat asioita, jotka tekevät Tullista erinomaisen ympäristön sinulle ja yrityksellesi.

Visioraportti ja Tulli Charter toimivat yleissuunnittelun sisällöllisten tavoitteiden perustana. Pakkahuoneen taustamusiikin toimittaa DJ Online. Tilojen vuokraaja voi valita catering-palvelujen tuottajan itse. Tullikamari – ovi auki elämyksiin.


Ajantasaiset tiedot osoitteesta reittiopas. Scheduling services have been renewed. Updated info can be found at reittiopas. Läheltä löytyvät myös hotellit, lukuisat ravintolat sekä Tullintorin vilkas ostoskeskus.


Alueella on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Regus Tampereen Tulli sijaitsee modernissa liikekeskuksessa kaupungin keskeisellä paikalla aivan rautatieaseman, Tampere-talon sekä yliopiston läheisyydessä. Bertta on hengen tilaisuuksiin soveltuva kokoustila, josta löytyvä tilatekniikka takaa onnistuneen tilaisuuden.


Tampereen Tullintorin kerrokset 0-ovat kaupallisten liiketilojen käytössä ja kerrokset 3-ovat toimistokäytössä. Tarkoitus on auttaa aloittavia yrityksiä erityisesti kohti kansainvälisiä markkinoita. Aikataulupalvelut on uudistettu.


Lisää torneja Tampereen Tullin ja Tammelan alueelle, kaupungin eteläosiin uusi asuinalue Tulliin ja Tammelaan tulee opiskelija-asuntoja yliopiston lähelle, Västinginmäkeen kokonaan uusi. Parturi Tampere - M ROOM on aina ilman ajanvarausta palveleva parturiliike miehille.

Lisäksi palvelemme Sammonkadulla, Hatanpäällä, Lielahtikeskuksessa, Hervannassa Insinöörikadulla ja Kampusareenalla, Pirkkalassa. Alvar on jopa hengen tapahtumiin soveltuva tila, jossa kokousten, workshoppien sekä palaverien järjestäminen onnistuu loistavasti. Mahdollisuuksien mukaan voimme muokata liike- ja toimistotiloja asiakkaan tarpeen mukaan. Tilaa ilmoitukset uusista kohteista sähköpostiisi.


Tulli Päätoimipisteemme sijaitsee Tullin alueella Tampereen keskustassa. Alue: Hatanpää, Ratina, Tulli , Etelä-Kyttälä pirjo. Pysäköintikohteet Tampereen ja Helsingin alueella.


Finnpark edistää sujuvaa kaupunkielämää moderneilla pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla. Tampereen kokonaispinta-ala on 68neliökilometriä, josta maata on 52neliökilometriä ja vettä 16neliökilometriä. Tampereen pohjoisin kohta sijaitsee Teiskon Vankavedessä, eteläisin Hervantajärven itäpäässä, itäisin Teiskon Paalijärven koilliskulmassa ja läntisin Haukijärven kaakkoiskulmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit