keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Suomen suurlähetystö espanja

Suomen suurlähetystö Madridissa sekä kunniakonsulaattimme Espanjassa ovat suljettuina helmikuussa seuraavasti: 31. Uutiset Uuden viisumisäännöstön soveltaminen alkaa 2. Palvelemme suomalaisia mm. Tämän sivun linkeistä löydät tietoa Espanjasta. Se on perustettu 20. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.


Autamme maastamme kiinnostuneita espanjalaisia luomalla yhteyksiä heidän ja Suomen välille ja tarjoamalla heille tietoa maastamme. Tehtävämme ja tavoitteemme Andorrassa ovat samat kuin Espanjassa, kuitenkin ilman jatkuvaa. Suurlähetystön toimialueeseen kuuluu myös Andorra. EU:n ulkopuoliset kansalaiset tarvitsevat oleskeluviisumin. NIE myönnetään oleskeluluvan yhteydessä.


Jos kuitenkin aiotte oleskella Espanjassa ja tarvitsette NIE-numeron ennen saapumistanne maahan, voitte hakea sen suurlähetystöstä perustellulla hakemuksella (esim. taloudellista, ammatillisista tai sosiaalisista syistä johtuen). Oheisesta listasta löydät eri valtioissa ja alueilla olevien Suomen edustustojen sekä niiden toimintaa täydentävien kunniakonsulaattien yhteystiedot. Matkustustiedotteet.


Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Business Finlan Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut. Katsaus Suomen Espanjan suurlähetystö toimintaan, palveluihin, sekä yhteistietoihin.


Selkeän oppaan ja hyödyllisten julkispalvelujen yhteystiedot löydät Suomi. Espanja muodostaa suuren osan Iberian niemimaasta. Maahan kuuluvat myös Baleaarien saaret Välimerellä, Kanarian saaret Atlantin valtamerellä sekä pienet erillisalueet Marokossa (Ceuta ja Melilla). Dirección postal y de visitas:.


Suomen suurlähetystö espanja

Pyreneiden korkein kohta on Aneto (m). Koillisessa rajan takana ovat Ranska ja pieni Andorran ruhtinaskunta, ja etelässä on maarajaa Marokon kanssa (ks. Ceuta ja Melilla).


Hyviä hotelleja Espanjassa. Tjäreborgilla voit matkustaa koko Espanjan alueelle, niin mantereelle kuin Välimeren ja Atlantin saarille. Jos matkustat lasten kanssa, mainioita vaihtoehtoja ovat lapsiystävälliset Sunwing Family Resorts -hotellimme, joita on Mallorcalla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Halla-aho totesi olevan hyvä Suomen kannalta, mikäli ilmastoon liittyvät toimenpiteet ovat jääneet suunniteltua vähäisemmiksi.


Halla-ahon mukaan tilanne on seurausta hallituksen kovasta ristivedosta. Tähän artikkeliin on koottu hyödyllistä tietoa käytännön asioista, jotka on hyvä tietää suunnitellessa Espanjaan muuttoa. Ilmoitukset Suomesta pois muuttaessa pitää siitä ilmoittaa Kelalle, sekä postille ja maistraatille. Suomen evankelis-luterilainen kirkko on edustettuna myös Espanjassa ulkosuomalaistyönsä kautta.


Kirkolla on toimintaa mm. Syötä yhden tai useamman matkustajan tiedot. Aurinkorannikolla, Kanarian saarilla, Mallorcalla, Madridissa ja Costa Blancalla.


Kirjaa ilmoitukseen kattava selvitys kortin katoamisesta. Ulkomailla ilmoituksen voi tehdä Suomen edustustolle. Kun ilmoitus on tehty, voit hakea normaalisti uutta henkilökorttia. Poliisi kirjaa ilmoituksen ja peruuttaa kadonneen tai anastetun kortin.


Hallitus poisti laista pykälän, jonka nojalla rakennuksen omistajan olisi pitänyt järjestää viipymättä latauspiste sähköauton hankkineelle asukkaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit