torstai 20. helmikuuta 2020

Uusyrityskeskus

Uusyrityskeskuksissa sinua palvelevat yritysneuvojat, joilla on pitkä kokemus yhteistyöstä aloittelevien yrittäjien kanssa. Meiltä saat ajantasaista tietoa sekä apua yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen. Uusyrityskeskus neuvoo yrityksen perustamista suunnittelevia ja yrittäjyyden alkutaipaleella olevia toimipisteissään ympäri Suomea.


Tutustu toimintaamme! Vahvat juuret, hyvät tulokset – uusi vuosikymmen vaatii uutta strategiaa.

Suomen Uusyrityskeskukset-verkosto täytti viime vuonna vuotta. Kuopionseudun Uusyrityskeskus ry Kuopion seudun Uusyrityskeskus ry edistää uusien, elinkelpoisten yritysten ja työpaikkojen syntymistä Kuopion seudulle. Palvelumme on asiakkaillemme maksutonta ja luottamuksellista.


Toiminta-alueemme on Kuopio, Lapinlahti, Rautavaara ja Siilinjärvi. Tältä sivulta löydät kaikki Suomen uusyrityskeskukset. Löydä sinua ja yritystäsi lähellä oleva uusyrityskeskus helposti ja ota yhteyttä! Itä-Savon uusyrityskeskus.


Uusyrityskeskus Neuvoa-antava on Etelä-Pohjanmaalla toimiva aloittaville yrittäjille maksuttomia ja luottamuksellisia neuvontapalveluja tarjoava organisaatio.

Hämeen uusyrityskeskus palvelee Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan alueella yrittäjiksi aikovia ja muutostilanteessa olevia yrittäjiä. Jos sait starttirahaa, seuraava askel on myynnin ja markkinoinnin asiantuntijapalvelu Startti Plus. Yritysneuvojiemme avulla uusi yrityksesi saa juuri oikeat eväät menestykseen.


Varaathan etukäteen ajan ohjauskäynneille. Yhteystiedot Varaa aika maksuttomaan neuvontaan puhelimitse tai sähköpostilla! Liiketoimintasuunnitelmaan pääset TÄSTÄ.


Lissu-järjestelmän kautta voit laittaa meille viestejä ja tarkistuspyyntöjä. Uusyrityskeskus tarjoaa yritystoiminnan suunnittelua varten internetissä toimivaa maksutonta Lissu-liiketoimintasuunnitelmaa. Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry Wredenkatu (Navitas 1) Puh. Tarjolla yhteensä 7ha alue yrityksellesi. Rakenna menestyksesi Pukkilaan!


Osta koko alue tai pienempi tontti. Loistavat yhteydet joka ilmansuuntaan! Oulun Seudun Uusyrityskeskus ry on yhteistyöyritystemme ja kuntien yhdessä ylläpitämä täysin maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen neuvontapalvelu yrittämistä suunnitteleville ja vasta perustetuille yrityksille. YritysVoimala Oy on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen omistama yrityspalveluyhtiö, joka palvelee seutukunnan yrityksiä.


Yhteistyön ja tukipalveluiden avulla apua saavat niin toiminnassa olevat kuin myös perustettavat yritykset.

YritysEspoo on täyden palvelun uusyrityskeskus , jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. Meille kannattaa tulla myös ennen kuin haet starttirahaa. Palvelemme alkavia yrittäjiä ja toimivia yrityksiä Askolan, Loviisan ja Porvoon seudulla. Toimimme itäisen Uudenmaan uusyrityskeskuksena.


Osa työtämme ovat myös hankkeet. Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä seudullemme sijoittumiseen liittyvissä asioissa. On yrityksesi kokoluokka tai tarpeet mitkä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit