perjantai 7. helmikuuta 2020

Myydään tilitoimisto

Myydään tilitoimisto

Luotettavat tilitoimistopalvelut Kainuussa. Valoraudat, astinlaudat, lavakaaret, helmaputket. Menestyvästä perheyrityksestä luopuminen ei ollut tunnetasolla aivan helppoa, mutta myyntiä oli harkittu jo pari vuotta.


Myydään erittäin kannattavan tilitoimiston liiketoiminta. Tilitoimisto sijaitsee Vantaalla vuokratiloissa. Täysin sähköiset järjestelmät. Myydään toistakymmentä vuotta toiminut tilitoimisto , jolla on vakiintunut asiakaskunta. Liiketoimintakaupassa siirtyvät uudelle ostajalle mm.


Kasvata tällä businesta uudella alueella. Kysy lisää Maisalta. Lisätietoja Novie Oy, myyntijohtaja Maisa Koivisto p. Yksi yrityksen elinkaaren merkittävimmistä yritysjärjestelyistä on yrityskauppa, jolloin yritys ostaa tai myy tietyn omaisuuserän sen liiketoiminnasta, tai koko osakeyhtiö myydään. Yrityskaupat ovat usein keskenään erilaisia ja monivaiheisia prosesseja, joihin vaikuttavat esimerkiksi yhtiömuoto, yrityksen koko ja toimiala.


Myydään tilitoimisto

Hakuvaihtoehtojen avulla voit etsiä ilmoituksia haluamaltasi toimialalta ja alueelta. Jos et valitse mitään, näkyvät kaikki ilmoitukset. Ilmoituslistaa voit järjestellä aakkos- ja suuruusjärjestykseen klikkaamalla sarakkeiden otsikoita. Kirjanpito, tilinpäätös ja palkanlaskenta vuosien kokemuksella. Palvelemme niin pk-yrityksiä kuin yhdistyksiä.


Kun etsit luotettavaa tilitoimistoa - ota rohkeasti yhteyttä! Valitse kumppaniksesi Azetsin täyden palvelun tilitoimisto asiantuntijaksi taloushallinnon hoitamiseen. Ulkoistamalla meille kirjanpidon, palkanlaskennan sekä muut laskennan tehtävät, yrityksesi taloushallinto on ammattitaitoisissa käsissä ja siitä pidetään huolta luottamuksella. Paperitonta ja sujuvaa palvelua!


Myydään tilitoimisto

Talenom on Green Office -sertifioitu tilitoimisto – ainoa laatuaan. Merkittävä yrityskauppa Turussa: Lihatukku Jouni Partanen vaihtoi omistajaa. Turun seudulla hyvin tunnettu ja menestyksellinen Lihatukku Jouni Partanen sai uuden omistajan, kun GSS-Export osti yrityksen. Yrittäjänä voit ja saat keskittyä omaan ydintoimintaasi.


Me hoidamme lakisääteiset rutiinit ja muut toimintaasi tukevat taloushallintoasiat. Hakuvahti ilmoittaa sinulle uusista hakuasi vastaavista kohteista. Haunjättö on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Haku on voimassa yhden vuoden ja voit käydä perumassa sen milloin haluat. Tarjoamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintipalvelua, sekä tilitoimisto - ja muita taloushallinnon palveluja.


Myydään tilitoimisto

Huolehdimme myös muiden yhtiömuotojen ja yhdistysten kirjanpidosta ja taloushallinnon palveluista monipuolisesti ja laajasti. Vihkonmuotoisia ajopäiväkirjoja myydään melkein kaikissa kirjakaupoissa ja paperitavaraa myyvissä liikkeissä. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään! Myytävät asunnot alueella Oulunsalo, Oulu.


Suomen suosituin ja kattavin asumisen palvelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit