torstai 6. helmikuuta 2020

Yhdistyksen alajaoston perustaminen

Alajaoston rahaliikenne ja kirjanpito. Jaosto huolehtii toimintansa maksuliikenteestä jaoston rahaliikennettä varten avatun pankkitilin kautta. Tilin käyttöoikeuksista päättä yhdistyksen hallitus.


Jaosto laatii oman toimintasuunnitelman ja talousarvion xx. En lähtisi tekemään sääntömuutosta, vaan sisäistä ohjetta.

Oikeudellinen vastuu (ulospäin) jaoston toiminnasta on aina yhdistyksen hallituksella. Pääyhdistyksen johtokunnalle lähetetään tiedot uuden alajaoston hyväksymistä varten. Havannalaiset Ry on havannankoira – rodun virallinen rotujärjestö.


Joukko havannankoirien omistajia kokoontui Järvenpäässä 20. Suomen Kääpiökoirayhdistykselle perustettiinkin bichon havanais-alajaosto. Kustannusten lisääntyminen uuden toiminnan myötä ja täten taloustilanteen heikkeneminen ovat uhkia. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen nykyisinkin lähes neljäsosalta pienen yhdistyksen jäsenistä on taloudellinen haaste.


Veljesseura UUT:n alajaoston statusta.

Median kannalta sille tulisi aika hankala nimi, joka ei mahtuisi lööppiin: Uskontojen uhrien tuki UUT ry, entisten jehovantodistajien jaosto. KAIKKI KROMFOHRLÄNDEREISTÄ KIINNOSTUNEET! ESITTELYTILAISUUS SEKÄ ALAJAOSTON PERUSTAMINEN 10. Haagan VPK:n talolla Helsingissä Isonnevantie 29. Tarkoituksenamme on saada kromforländereille oma alajaosto, johon kuuluisivat kaikki kromfohrländereitten omistajat, kasvattajat sekä rodusta kiinnostuneet.


Lähtökohtana huonekalujaostolle voi pitää sotien jälkeen käytyä keskustelua huonekalujen standardoimisesta. Yhdistyksen toimintaa johtaa hallitus. Vuosikokous pidetään vuosittain hallituksen määräämänä päivänä helmi-toukokuussa. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan jäsenistöä Vesitalous-lehden Ajankohtaista Vesiyhdistykseltä -palstalla, sähköisillä jäsentiedotteilla ja www-sivuilla.


Yhteystietojen muuttuessa muista ilmoittaa uusi sähköpostiosoite jaoston sihteerille. Paljonko on yhdistyksen jäsenmäärä ja miten se on kehittynyt aikojen saatossa. EDIT: lisätty parannusehdotus. EEST) Kelpaa lupaavaksi. Viimeisimmästä tempauksesta olisi saanut paljon enemmänkin juttua aikaan, mutta onneksi kirjoittaja on osannut välttää liiallista resentismiä.


Yhtään ei vielä ole perustettu. Aulis Kylänpää haluaisi perustaa Tampereen alajaoston. Jos niitä jo tässä vaiheessa perustetaan, reunaehdoista on sovit-tava.

Selkeä päätös on tarpeen. Köyliö-seuran hallitus ei suosittele alajaostojen perustamista ja niille erillisiä jäsenmaksuja. Ilman Sulkavaa yhdistyksen taloudellinen toiminta on vähentynyt merkittävästi. SUOMEN LASTENLÄÄKÄRIYHDISTYS VUOSIKERTOMUS oli yhdistyksen 81. Täydennyskoulutus on ollut edelleen yhdistyksen keskeinen tehtävä.


Toimintakaudella on ollut kolme yhdistyksen koulutustapahtumaa ja alajaoksilla on ollut omia koulutuksia. Kokousten lisäksi toteutettiin suunnitelman mukaisesti yksi verkkokurssi. Lisäksi yhdistyksen lehden Finnanestin päätoimittaja osallistuu johtokunnan kokouksiin. Riku Aantaa, varapuheenjohtaja dos. Oona Nykter kertoo, että ajatus VR:lle luovutettavasta adressista syntyi Joensuun yliopiston ylioppilaskunnan Savonlinnan alajaoston hallituksessa.


Kun Savonlinnan ja Huutokosken välinen rata kunnostettiin, ajateltiin tuoda opiskelijoidenkin kantaa esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit