torstai 13. helmikuuta 2020

Vr group hallintoneuvosto

Vr group hallintoneuvosto

Hallintoneuvosto valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. VR Group on kokonaan Suomen valtion omistama yritys. Osakkuusyhtiöitä on 10. Omistajan valtaa käyttää valtioneuvoston kansliaan kuuluva omistajaohjausyksikkö. VR -konserniin kuuluvat myös Pohjolan Liikenne -yhtiöt, jotka harjoittavat matkustajaliikennettä.


Vr group hallintoneuvosto

Ne ovat matkustajaliikenteestä huolehtiva VR , logistiikkaa harjoittava VR Transpoint ja infraan erikoistunut VR Track. Liiketoimintoja tukevat junaliikennöinti- ja kunnossapitoyksiköt sekä Venäjä ja kansainväliset toiminnot. Viestintä on ennakoivaa, vuorovaikutteista ja luotettavaa. VR tiedottaa oma-aloitteisesti asiakkaille, muille sidosryhmille ja omalle henkilöstölle.


Tietoja annetaan niin aikaisessa vaiheessa kuin mahdollista tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta nopeuden kustannuksella. VR ajaa vuorokaudessa noin 2kaukojunaa ja 8lähijunaa. VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä.


Vr group hallintoneuvosto

Ravintola- ja catering-palveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Keskeisiä keinoja ovat energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvan energian osuuden kasvattaminen. Puheenjohtaja Christoph Vitzthum s. VR -Yhtymä Oy:n hallintoneuvostossa ovat mukana myös henkilöstöjärjestöjen edustajat. Osuuspankeissa ylintä päätösvaltaa käyttää omistaja-asiakkaista muodostuva edustajisto (tai osuuskunnan kokous niissä pankeissa, joilla ei ole edustajistoa), joka valitsee pankille hallintoneuvoston. Lappset Group Oy Jäsen vuodesta 20Erovuorossa 20FEPI­Federation of European Play Industry:n hallituksen puheenjohtaja ja Metsähallituksen ja Perheyritysten liiton hallitusten jäsen.


VR :n hallintoneuvoston mukaan olisi arvioitava tarkkaan, missä määrin rautateiden henkilöliikenteen avaamista kilpailulle voidaan toteuttaa ilman kyseisiä rakenteellisia uudistuksia. Löydät kaikkien suomalaisten yritysten taloustiedot, käyttämät teknologiat ja rekisterit helposti Vainun yritystietokannasta. Marraskuussa alkaneiden yhteistoimintaneuvottelun piirissä oli 9henkilöä eli kaikki kunnossapitodivisioonassa työskentelevät henkilöt ja osa konsernipalveluiden hankintayksikköä.


Ensisijaisesti on tarkoitus varmistaa, että kahden valtion kokonaan omistaman yhtiön tulevaisuuden suunnitelmat ovat keskenään tarkoituksenmukaisia ja hyödyntävät jo olemassa olevia hankkeita. Elo on yrittäjien ja työnantajien kumppani lakisääteisen YEL- ja TyEL-työeläketurvan järjestämisessä. Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit