maanantai 10. helmikuuta 2020

Tullilaskuri

Selvitä tullimaksu ja arvonlisävero ennen kuin tilaat netistä. Tulliselvitys eli tullaus tarvitaan yleensä, jos tilauksesi toimitetaan EU:n ulkopuolelta. Tullilaskuri opastaa, mitä sinun pitää tehdä, kun tullaat tilaamasi tavarat. Tervetuloa tullilaskuri in! Tä­män las­ku­rin a­vul­la vo­it hel­pos­ti las­ke­a mak­sut, jot­ka si­nun täy­tyy mak­saa tul­lis­sa e­si­mer­kik­si ul­ko­mail­ta ti­la­tuis­ta tuot­teis­ta.


Tullilaskuri

Miten tullilaskuri toimii? Laskuri käyttää yksinkertaista matemaattista kaavaa, jonka avulla se laskee tilauksesi loppusumman. Voit laskea loppusumman kätevästi myös käyttäen kynää, paperia ja laskinta.


Laskurin tarkoituksena on kuitenkin vain nopeuttaa tätä prosessia. Mitä saa tilata ulkomailta ilman tullia ja arvonlisäveroa? Tilaisinko nettikaupasta? Netistä tilaajalle. Tavaran tilaaminen ulkomailta on helppoa, mutta tilaamisessa voi olla rajoituksia tai kieltoja, ja tavaran maahantuontiin voi liittyä tullaamista ja verojen maksamista.


Autoverolaskuri on nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu arvioida autovero tuontiautoille ja moottoripyörille. Valitse ensi rekisteröintivuosi jonka jälkeen haet Tullin Mahti-hintajärjestelmästä yleisen myyntihinnan kyseiselle autolle. Voit myös kopioida aiempia tullauksia uuden ilmoituksen pohjaksi. Huomioi taulukkoa käytettäessäsi, että ajoneuvojen arvo elää jatkuvasti markkinoiden mukaan.


Hintatietojen haussa voit käyttää Verohallinnon määrittämää ajoneuvotunnistetta tai valita alempana olevista kentistä haluamasi vaihtoehdot. Autoveron määrä riippuu auton yleisestä vähittäismyyntiarvosta Suomen markkinoilla sekä päästölukemasta (CO2). Tämä on automaattinen javascript-laskuri, joka laskee arvion siitä meneekö Internetistä tilatuista tuotteista tulli- ja arvonlisämaksuja Suomen tullipostissa. Laskurin esittämät tiedot ovat arvioita, joita ei tule ottaa 1 paikkansa pitävänä totuutena.


Käyttöohje: Syötä tuotteen hinta sille varattuun kenttään. Maailman tullijärjestö eli WCO on valinnut tämän vuoden teemaksi ”Fiksut rajat sujuvaa kauppaa, matkustamista ja kuljetusta varten”. Asiasana - tullilaskuri. Lounais-Häme Tänään on kansainvälinen tullipäivä – Tullit voi nyt arvioida netin tullilaskurilla. Avainsana - tullilaskuri.


Kanta-Häme Tänään on kansainvälinen tullipäivä – Tullit voi nyt arvioida netin tullilaskurilla. Sen lisäksi se vastaa kysymyksiin, miten postilta tai muulta rahdinkuljettajalta saa selville paketin sijainnin ja miten sen saa itselleen. Uusi tullilaskuri on saanut hyvää palautetta. Tulli on kertonut veroprosentit, joilla se tästä lähin verottaa useita yksityishenkilöiden Suomeen tuomia autoja.


Tullilaskuri

Veroprosentteja sovelletaan myös, kun Tulli oikoo aiemmin väärin verotettuja tuontiautoja. Miljardin euron yritysinvestoinnit liikkeelle EU-maaseuturahaston tuella. Suomalaisyritykset ovat tehneet EU:n maaseuturahastosta saamallaan 2miljoonan euron tuella lähes miljardin euron investoinnit viimeisten viiden vuoden aikana.


Kirjaudu OmaPostiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit