keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Suomen puhelinluettelot huijaus

Numerotiedot päivittyvät kerran vuorokaudessa. Rekisteröitymisen jälkeen numerohaun käyttö on ilmaista. Alta olevasta listasta voit valita kaipaamasi alueen oman puhelinluettelon.


Seinäjoen sähköisestä puhelinluettelosta löytyvät Seinäjoen alueen yritykset ja palvelut. Sähköistä puhelinluetteloa voidaan käyttää sekä selaimella että mobiililaitteilla ilmaiseksi.

Mullekin on noita puheluja tullut kymmenkunta eri petkuhuiputtajilta syksyn jälkeen, jolloin perustin osakeyhtiön. Suomen Numerokeskuksen puhelinluettelosta löytyvät suomalaisten yritysten tiedot ja palvelut. Koko firman johtoryhmä valokuvien kera lehtijuttuun puolustelemaan erehdystarkoituksessa tehtäviä myyntisoittoja. Soittaja oli tarkistanut yrityksen yhteystietoja: onko yrityksenne se ja se, onko osoite vielä sama, entä onko puhelinnumero sama?


Huijaus lähtee käyntiin, kun rakastunut mies pyytää naista Suomeen ja tämä ilmoittaa olevansa halukas tulemaan, mutta tarvitsevansa rahaa viisumi- ja matkakuluihin. Ensimmäinen pyyntö on yleensä ollut noin 5euron tai dollarin luokkaa. Osuuskunnallemme tuli myös lasku, vaikka ei ole puhelintakaan.

Olivat eräältä jäseneltä tarkistelleet tietoja. Ilmoitin ettemme maksa laskua. Stara sai käsiinsä sekä myyntipuhelun että reklamaationa tehdyn puhelun äänitteet. Pirkanmaan puhelinluettelo puhelinmyynti Suomen Yritys- ja luottotietojärjestelmä YLJ Oy , Näin härskisti hakemistopalveluja ”myydään” yrityksille – kuuntele puhelu! Tänään aamulla heräsin siihen, että puhelimeni pirahti kaksi kertaa ennenkuin ehdin siihen vastata.


No soitin toki takaisin tuohon numeroon. Mahdollinen epäselvyys olisi tullut hoidetuksi soittamalla tai lähettämällä sähköpostia yritykseemme, mutta jostakin syystä muutamat eivät ole halunneet näin menetellä. Puhelu aloitetaan kertomalla, että Lyyti on jo mukana Varsinais- Suomen puhelinluettelossa eli vastaajaa hämätään luulemaan, että Lyyti on jo luettelopalvelun asiakas ja kyse on vain tarkistussoitosta. Potentiaaliset asiakkaat selaavat maailman suurinta palveluluetteloa ja etsivät sinua.


Tässä muutama syy lisää: Ihmiset olettavat, että yrityksesi on netissä. Huijaus toimii edelleen ja sillä tekee rahaa jopa lääkärit. Ehdotin, että käy peräjälkeen kahdessa mittauksessa. Systeemi on niin humpuukia kuin voi ollakin, joten se paljastuisi peräkkäisillä mittauksilla. Vuoden kuluttua Yle tekikin testin.


Jo ennalta saattoi arvata, että testitulokset eroavat toisistaan täysin. Miksi huijaus ei selvinnyt lääkärin.

Suomen maajoukkuepelaaja Simon Skrabb on siirtymässä. Paperinen puhelinluettelo historiaan – Suomen viimeinen paperiluettelo painettiin Keski-Suomeen. Puhelinluettelot jaettava vain niitä tarvitseville. Fonecta on nyt painattanut viimeisen paperisen luettelonsa. Yrityksellä on monta eri aliasta, ja harva se päivä sieltä joku soittaa, että ”tarkistetaan teidän yhteystiedot… onhan toimipaikka yhä tämä?


Perkeleen puhelinmyynti, idioottien johtamaa pelleilyä, muutaman vuoden takaa mutta totta lähettänyt Ismo Heiskanen 12. Verkkohaku -palvelun virallinen Ohjekeskus, joka sisältää vinkkejä ja ohjeita palvelun käyttämiseen sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Nyt kakkoslevy untruen myötä kuuluu kummia Ja he tarvitsevat ja mistä löydät viagra super force ihmisen kehon ja kompromissien sydänlihaksen kykyä erittää psa Häntä riisumaan sukat ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit