maanantai 12. syyskuuta 2016

Kuuluuko kanariansaaret eu hun

Kanariansaaret on nimetty koirien mukaan (lat. canis), koska saarilla on kuvattu olleen paljon villikoiria. Tätä kuvasi roomalainen Plinius. Ensimmäinen koiria koskeva maininta on Numidian ja Mauritanian kuningas Juba II:n järjestämältä tutkimusmatkalta vuosien 30–eaa. Sen sisällä EU -maiden ja monien muiden maiden kansalaiset voivat matkustaa vapaasti maasta toiseen niin työasioissa kuin lomamatkoillakin. Voisihan sitä äkkiä luulla Man- ja Jerseyn-saartakin kuuluvaksi Isoon-Britanniaan ja sitä kautta EU : hun.


EU -maa, kuuluuko siihen myös kanariansaaret. Kaikki EU :n jäsenvaltiot kuuluvat Euroopan talous- ja rahaliittoon, mutta toistaiseksi maata on ottanut käyttöönsä yhteisen rahan, euron (€). Tuli tiukka kiista kaverin kanssa aiheesta kuuluuko kanaria eu : hun vai eiko, eli miten on tietaako joku? Kanariansaaret ovat Espanjan maita, Kanaria ei kuulu EU : hun (YK?) Kanarialaisilla on autonominen hallitus. EU -maiden ministerit kokoontuvat säännöllisesti EU :n neuvostossa, joka hyväksyy EU -lainsäädäntöä ja koordinoi eri politiikan alojen toimia.


Espanjan hallituksen edustajat osallistuvat neuvostossa kukin oman alansa kokouksiin. Yhteisön tullialue on määritelty TK artiklassa. EU -, Eta-, Efta- ja Schengen-maat. Unioniin voivat liittyä kaikki sellaiset Euroopan maat, jotka täyttävät jäsenvaltiolle asetetut demokraattiset ja taloudelliset kriteerit.


Euroopan unioni ( EU ) on eurooppalaisen jäsenvaltion muodostama taloudellinen ja poliittinen liitto. EU : hun , se on Euroopan talousalueen ja Schengenin jäsen ja soveltaa vapaan liikkuvuuden mahdollistavia sääntöjä. Näin ollen Peter tarvitsee vain voimassa olevan passin tai henkilökortin, jolla hän voi pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä.


Danuta on puolalainen ja työskentelee Brysselissä. Kilpailun nimi Eurovision tulee samannimisestä TV-jakeluverkosta, jota hoitaa Euroopan yleisradiounioni (EBU). PKR:n lataaminen kestää selvästi muita saitteja kauemmin. Mutta on se niin paljon erilaisempi muita,animoituja ja puhuvia pelaajia.


Aika hauska – selkeyden kustannuksella. Onko maskuliininen naisellinen: ei, vaan mieheks. Eu kin voisi laatia yhteisiä lakeja jossa venäjän toimia yhteisesti tehdään vaarattomaksi jolloin kiusattu ei ole yksin.


Eikö ole niin että esim maa alueiden omistuksetkin ovat epäselviä kuka omistaa,eikä omistajia saada edes kiinni vaikka laskujen maksuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit