keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Oma nordea

Nordean pankkitunnuksia. Omapostia voivat käyttää myös muiden pankkien asiakkaat. Lue huolellisesti Omapostin käyttöehdot (pdf, KB) Avautuu uuteen ikkunaan ennen palveluun kirjautumista.


Kirjautumalla hyväksyt käyttöehdot sinua sitovaksi. Anna käyttäjätunnus ja klikkaa OK-painiketta.

Mobiililaite offline-tilassa? Aktivoi offline-tila. Valitse ”Kirjaudu sisään – LOGIN”. Anna henkilökohtainen PIN-koodisi sovellukseen ja napauta Seuraava.


Oma siirto -toiminnon avulla voit siirtää korttiluotolta rahaa ePalveluun liitetylle pankkitilille. Rahansiirto on maksullinen normaalihinnoittelun mukaisesti. Användning av tjänsten förutsätter identifiering.

Du identifierar dig med din egen banks nätbankskoder. Unohda laskut, älä eräpäiviä. Kun siirrät laskusi OmaPostiin, sinulla on yksi huoli vähemmän. OmaPosti- sovelluksen eräpäivämuistutus pitää huolen, että maksat laskusi ajoissa. Pankkitalon avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna, perjantaina 17.


OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta! Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta. Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen lääkityksestään. Tarjoamme kattavat pankkipalvelut ja palvelemme digitaalisesti missä ja milloin tahansa.


Tervetuloa asiakkaaksi! Lähetä viesti tai soita paikalliseen asiakaspalveluun tai lue nordea. Tiedot ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tunnistautumisen teet oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.


OmaVerossa voit hoitaa lähes kaikki veroasiat.

Oma Säästöpankin aukioloaikoina ota yhteyttä omaan konttoriisi. Kirjaudu pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai Katso-tunnisteella. Jos asioit toisen puolesta, tarvitset valtuuden.


Kauppalehden Oma salkku -palvelu on maksuton työkalu, johon voit lisätä omat sijoituksesi kuten osakkeet, rahastot, asunnot, metsän jne. Oma salkku antaa sekä päivän tilanteeseen perustuvan kokonaisnäkymän omistuksiisi että työkalut omistustesi analysointiin. Voit rakentaa palveluun niin. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.


Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit