torstai 8. syyskuuta 2016

Korttipeli kierros

Korttipeli kierros

Kierros jatkuu, kunnes kaikki pelaajat ovat maksaneet tai kaikki paitsi yksi pelaaja on luovuttanut. Kun kierros on ohi, seuraa pelistä riippuen joko seuraava vaihe tai näyttö (”showdown”). Näytössä pelissä yhä olevat pelaajat paljastavat korttinsa. Paras käsi vie voiton ja voittaa potin.


Kirves on perinteisesti Itä-Suomessa pelattu taitoa ja taktikointia vaativa korttipeli. Kirveessä voi olla 2–pelaajaa, mutta suositeltava pelaajamäärä on noin 3–pelaajaa. Kirveessä käytetään normaalia pelikortin pakkaa ja sen lisäksi kahta jokeria, jotka ovat yleensä korttipakoissa musta ja punainen jokeri.


Kaikissa tikkipeleissä ideana on kilpailla tikkien saamisesta. Pelaajat lyövät vuorollaan pöytään eteensä yhden kortin, ja seuraavat pelaajat tekevät samoin. Tarkoituksena on voittaa kierros lyömällä pöytään mahdollisimman suuri kortti, joka on oikeaa maata. Kierros päättyy, kun yhdeltä pelaajalta loppuvat käsikortit Erikoistilanteet Jos umpipakka loppuu, poislaitettujen korttien pino sekoitetaan ja siitä tehdään uusi umpipakka. Tämän jälkeen pakasta nostettua korttia ei saa laittaa samalla vuorolla pois, vaan täytyy laittaa joku muu käsikortti.


Jos sinulla käy tuuri, onnistut saamaan ylimääräisen aseistariisuntakortin, josta voi olla suurta hyötyä – riski nostaa räjähtävä kissanpentu kasvaa kierros kierrokselta! Menestyspeli Exploding Kittens on hauska ja nopea korttipeli kahdesta viiteen pelaajalle. Tämä nopea ja hauska korttipeli tuo paljon iloa ja jännittäviä hetkiä koko perheelle! Tavoitteena on laittaa samanvärisiä kortteja riviin pöydälle numerojärjestyksessä 1-ja päästä ensimmäisenä eroon omista korteista. Kaikki pelaavat samanaikaisesti, joten kenenkään ei tarvitse odottaa omaa vuoroaan.


Pohjoissuomalainen tukkikämppien korttipeli , joka on saavuttanut suosiota muuallakin maassa. Valtiton tikkipeli, jossa yritetään joko voittaa tai välttää tikkejä. Pelaajat ovat aatelisia, jotka havittelevat uusia maita ja mahdollisuuksia.


Yksi peli kestää kierrosta ja jokainen kierros jakautuu kahteen vaiheeseen: Ensiksi pelataan karttakortteja tikkiin ja arvokkaimman kortin pelannut saa ensimmäisenä valita yhden pelatuista korteista. Peliä pelataan useampi kierros , jonka jälkeen eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa pelin. Näppärä settienkeräilypeli. Carcassonne Korttipeli on nopea ja helposti lähestyttävä korttipeli , jossa ratkaisevaan rooliin nousee ajoitus ja rohkeus korttien keräämisessä. Uno korttipeli omaa erilaisen pakan, johon kuuluu 1korttia.


Pakka koostuu kortista neljää eri väriä, jotka ovat keltainen, sininen, vihreä ja punainen. Kukin väri pitää sisällään numerot nollasta yhdeksään. Näiden lisäksi on joukko erikoiskortteja. Unon kierros alkaa jakamalla seitsemän korttia jokaiselle.


Keskelle ei kuitenkaan jaeta uusia kortteja. Jos pelaaja ei pysty ottamaan pöydältä mitään tai pöydällä ei ole kortteja, hän joutuu laittamaan yhden käsikorteistaan keskelle. Epic on Star Realmsin tekijöiden fantasia-aiheinen korttipeli , joka muistuttaa jonkin verran Magic: The Gatheringiä. Keräilykorttipeliä yhdellä pakalla! Yksi pakka Epiciä sopii 2–pelaajan draftin, preconstructedin tai sealedin aineiksi, isommalla määrällä pakkoja voi rakennella vaikka cuben.


Kun kortit on jaettu, jakajasta seuraava pelaaja aloittaa. Jos jollain pelaajalla on kaikki kortit pienempiä kuin 1 hän saa uudet kortit. Peli käynnistyy, kun jakajasta seuraava aloittaa pelin lyömällä jonkin kortin pöytään.


Muiden pelaajien on lyötävä samaa maata kuin kortti, jolla kierros aloitettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit