perjantai 23. syyskuuta 2016

Taloyhtiö laskutus

Taloyhtiö laskutus

Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Sovellus tunnistaa asiakkaan ja laskutus tapahtuu käytön mukaan. Latauksen voi maksaa mobiilisovelluksella, RFID-tunnisteella tai vaihtoehtoisesti luottokortilla ilman rekisteröitymistä.


Taloyhtiö laskutus

Taloyhtiö latauslaitteen omistajana määrittää hinnan lataukselle ja lataustulot tuloutetaan latauspisteen omistajalle. Sähköauton lataus taloyhtiössä kannattaa hoitaa älykkäästi. Kiinteistön latauspisteen hallinta on helppoa latauspisteen omistajalle.


Latauspisteen omistaja määrittelee kuka saa ladata ja mihin hintaan. Normaali tilanteessa taloyhtiö on arvonlisäveron ”loppumaksaja” kuten kuka tahansa kuluttaja. Vastaavasti osakkaat ja vuokralaiset maksavat vastikkeet sekä vuokrat verottomina eli tuloista ei kerätä arvonlisäveroa. Verottomat tulot määritetään niin isoiksi, että niillä katetaan myös menoista. Tarjoatko palveluja taloyhtiöillemme?


Kaikki Realia Isännöinnin isännöimille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille osoitetut laskut tulee toimittaa verkkolaskuina. Taimerin avulla laskutus , myynninhallinta ja muut päivittäiset tehtävät ovat hallittavissa yhden palvelun avulla. Mobiilimaksaminen yrityksille. Voit käyttää älypuhelintasi tai -kelloasi yrityskorteilla lähimaksamiseen sekä iOS- että Android-laitteilla.


E-tunnisteen avulla tunnistat henkilöasiakkaasi vahvasti ja. Parkkisähkön vastuulla. Miten usein palvelumaksut laskutetaan? Laskutus ja sopimus. Palvelumaksu laskutetaan kerran kuukaudessa, mikäli laskutusraja täyttyy.


Paljonko sähkö maksaa? Tietoa taloyhtiön saneerauksesta, energiankäytön seurannasta, kiinteistön lämmityksestä, laitteiden huollosta, aurinkosähköstä ja sähköautojen latauksesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Osakeluetteloon tulee kerätä vain lakiin perustuvia henkilötietoja eivätkä henkilötunnukset kuulu näihin. Henkilötunnuksen käsittely on kuitenkin perusteltua kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa yritys tarjoaa palveluita tai tuotteita, joiden laskutus tapahtuu myöhemmin.


Nyt kannattaa liittyä Omataloyhtiö. Lähetä laskusi sähköisesti tai paperisena. Avoinna ma-pe klo 8. Kullekin kiinteistölle saa yhden liittymän ja jokaista liittymää kohden tulee yksi vesimittari, jonka perusteella HSY laskuttaa. Huoneistokohtaiset vesimittarit taas ovat kiinteistöjen omia vesimittareita, joiden laskutuksen hoitaa taloyhtiö.


Yhteystietomme Talosyke Oy. Tuskin kukaan muukaan ilahtuisi, jos vuodesta toiseen esimerkiksi hoitovastiketta kerättäisiin huvin vuoksi enemmän kuin on tarve. Tämä taas ei tarkoita sitä, että taloyhtiö ei saisi tehdä voittoa, mutta pääperiaate on se, että menot ja tulot täytyy arvioida oikein, jotta vastike on oikean suuruinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit