keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Ammattipätevyys traficom

Ammattipätevyys traficom

Kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyyskoulutusta saavat antaa siihen hyväksytyt koulutuskeskukset. Hyväksynnän myöntää Traficom tai opetus- ja kulttuuriministeriö. Opetus- ja kulttuuriministeriön koulutuksen järjestämisluvalla toimivat yhteisöt hakevat hyväksyntää opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Ammattipätevyys on vaadittu henkilöliikenteessä 10. Jos et syystä tai toisesta saa suoritettua, tai halua suorittaa, koulutuspäivääsi loppuun saakka, koulutusta ei laskuteta.


Kun koulutus on suoritettu, lähetämme osallistumisilmoituksen Traficomille, jolloin ammattipätevyyskoulutus on rekisteröity. Mikäli sinulla on ammattipätevyys sekä linja-auton että kuorma-auton ajo-oikeusluokkiin, voit ylläpitää ammattipätevyyden molempiin luokkiin suorittamalla kerran tunnin jatkokoulutuksen vuoden aikana. Lue tästä Traficomin ohjeistus kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyyteen. Jatkokoulutusta saa antaa koulutettavalle ainoastaan yhden koulutuspäivän kalenterivuorokauden aikana.


Mikäli henkilöllä on ammattipätevyys sekä linja-auto- että kuorma-autoluokkiin, hän voi ylläpitää ammattipätevyyden molempiin luokkiin suorittamalla kerran tunnin jatkokoulutuksen viiden vuoden aikana. Palvelun tuottaa ja koulutukset laskuttaa Vanttera Group Oy. Haluatko, henkilökohtaisen esittelyn palveluun? Jätä meille puhelinnumerosi niin järjestämme sinulle sellaisen. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.


Kerromme kuinka palvelu toimii, ja voit sitten halutessasi aloittaa sen käytön – näin ammattipätevyys pysyy voimassa. Traficom järjestää yksittäishyväksyntöjen myöntämisen hankkimalla toimintaan tarvittavat palvelut niiden tuottajilta. Toteutamme linja-autonkuljettajien ja kuorma-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia ja ajokorttikoulutuksia toimipaikastamme Huittisista käsin koko Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueille. Jos ammattipätevyyttä ei ole pidetty voimassa jatkokoulutuksella, sen voi saattaa uudelleen voimaan osallistumalla jatkokoulutukseen. Asiointi on päättynyt ja yhteys palveluumme on katkaistu.


Suosittelemme välimuistin tyhjentämistä, etenkin jos asioit julkisessa käytössä olevalla yleisöpäätteellä. Ajolupa on määräaikainen ja voimassa viisi vuotta kerrallaan. Yli 68-vuotiaille lupa myönnetään kahdeksi vuodeksi. Ajokortti ja tieliikenteen henkilöluvat Ajovarma toimii Traficomin sopimuskumppanina ja ottaa vastaan ajokortteihin liittyvät lupahakemukset palvelupisteissään. Taksinkuljettajan ajoluvan saamiseksi sinulla tulee olla Suomessa.


Heidän tulee kuitenkin suorittaa ammattipätevyyden voimassaolon jatkamiseksi jatkokoulutusta tuntia viiden vuoden välein. Traficom hyväksyi verkko-opetuksen kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksessa 4. Annamme suoritetusta ammattipätevyyskoulutuksesta aina todistuksen, minkä lisäksi Traficom pitää rekisteriä kuljettajien suorittamista jatkokoulutuksista. Sama jatkokoulutus ylläpitää ammattipätevyyttä sekä linja-auto- että kuorma-autoluokissa. Traficom valvovana viranomaisena vaatii, että koulutettavalla on puhelimessaan Whatsapp-viestintäsovellus asennettuna, jotta koulutuksen valvoja voi ottaa tarvittaessa realiaikaisen kuvallisen yhteyden koulutettavaan.


Ennen koulutuksen aloittamista vaaditaan myös tunnistautuminen käyttämällä vahvaa tunnistautumista. Email: info(at)traffica. Ajo-ohje: Sijaitsemme Rauhalahden leirintäaluetta vastapäätä, Matkahuollon logistiikkakeskuksen rakennuksessa.


Koulutus-ohjelma Utbildnings-program Koulutusohjelman nimi Namnet av utbildningprogram Ennakoivan ajon koulutuksen osuus. Tieliikenteen kuljetusyritykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit