perjantai 23. syyskuuta 2016

Korttipidike kaulanauha

Korttipidike klipsillä. Kestävä ja laadukas korttipidike yhdelle kortille. Kiinteä klipsikiinnitys. Pysty- tai vaakamalli. Voidaan yhdistää kaulanauhaan, metallipalloketjuun, jojoon tai klipsiin.


Useita värivaihtoehtoja. Turvasolki, joka laukeaa voimakkaasta nykäyksestä. Kelautuva tekstiilinauha. Soveltuu kaikkiin pitkänomaisella rei´illä varustetuille korttitaskuille.


Kudottu kaulanauha , brodeeratut kaulanauhat. Ommellut kaulanauhat eli niin sanotut brodeeratut kaulanauhat omalla logollasi ovat todella kestävä ja pitkäikäinen valinta. Kun kaulanauhaan kudotaan logo tai teksti, se ei kulu eikä vanhene koskaan.


Todella laadukas valinta. Käytä hetki aikaa ja tutustu valikoiman perustuotteisiin, kuten korttikoteloihin ja niiden ripustamisessa käytettyihin nauhoihin ja klipseihin. Valitse korumainen kaulanauha , vai tehdäänkö isompi erä nauhoja painettuna omalla logolla, jolloin henkilökorttien ripustamisen lisäksi saatte mukavan avainnauhan markkinointikäyttöön. Kirkas korttipidike (käytettävissä sekä pysty- että vaakamallisena) sekä musta mm kaulanauha turvalukolla tunnistekortille. Erittäin laadukas mm tube-mallinen kaulanauha turvakatkolla.


Hyvä tapa kantaa Id-korttia sport-hookin ansiosta. Nauhan pituus: cm. Myös painatuksella. Muovikortit monilla ominaisuuksilla. Alla tietoa korttipidike -tuotteista.


Paunerilta saat kaikki korttipidike tarvikkeet ID-korttien mukana pitämiseen. Alla oleva video näyttää 2-puoleisen korttipidikkeen käyttömahdollisuuksia. Painamalla saadaan nauhaan logot ja mainoslauseet. Pidikemallistostamme löydät eri tarpeisiin sopivat korttipidikkeet ja kaulanauhat ja varastosta suoraan on saatavilla monia vaihtoehtoja. Musta mm leveä litteä kaunauha yoyolla.


Kaulanauhan voi painattaa myös yrityksen väreillä ja logolla. Nyt myynnissä setti, joka sisältää kuljettajakortin, kaulanauhan sekä korttipidikkeen. Kuljettajan etu- ja sukunimi on oltava lain mukaan taksissa näkyvillä.


Kirjoita tilauksen kommentit-osioon, haluatko kortin pystyyn vai vaakaan. Vaaka- tai pystymallinen korttitasku johon mahtuu mm. Valmistettu laadukkaasta PVC-muovista.


Tutustu ja lähetä tarjouspyyntö! Satulatuoli työtuoli ja sähköpöytä toimistokalusteet edullisesti sekä korttitulostin ja kaulanauha ID- korttipidike ja henkilökorttipidike tarvikkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit