perjantai 9. syyskuuta 2016

Nettisana

Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä JaaSamoin 4. Kansainvälinen -lisenssillä. Melkoinen sepustus jostakin kyseenalaisesta nettijulkaisusta. Näitä voi punoa jokamiehen kyvyillä, kuka menee lankaan on taas toinen tarina.


Noilla perusteilla ei mikään tuomioistuin Suomessa langeta rangaistusta! Ei mennyt täydestä. JYLPPY-GALLERIA ETUSIVU Jylppy-Galleria on yksi suosituimmista Riemurasian osioista, joka sisältää hulvattovia mediatiedostoja, kuten ajankohtaisempia kuvia, videoita, tekstejä sekä äänitiedostoja. S kiitos avusta en.


Sanalle ei ole asiallista suomenkielistä käännöstä. Yleisradion Uutisjutun nuorten slangi- nettisana kirja Tallasta mä oon venannu jo pitkään, thänks Yle! Nykysuomen sanakirja Osa mm. Vierailija: Olen ihan koukussa ko.


Myyn siellä kaikkea mahdollista itselle tarpeetonta, lähinnä lastenvaatetta (paljon merkkivaatetta ja ulkomailta ostettuja) ja kauppa käy loistavasti! Uudet havainnot hämmästyttävät tiedemiehiä, sillä vastaavaa ilmiötä ei ole havaittu missään muualla aurinkokunnassa. Miksei OP pankki kehu ja miksei palvelu pelaa.


Entä Nordea, tiuhaan tökkii sielläkin. Etkö ole seurannut uutisia viime päivinä ? Siinä on kyllä perää että tampere soundaa sille ettei puhuja ole kovin vakavasti otettava. Savo taas kertoo että puhuja on hauska kun taas pohjalainen ei ole koskaan leikkituulella. Tikkurilan Tiikerit vei nimiinsä Divarin putoamiskarsintojen avausottelun numeroin 2–EräViikingit Akatemiaa vastaan. Paras kolmesta -systeemillä pelattava sarja on nyt katkolla vantaalaisille.


Mikä on Jolie boxi Jolie box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä versio joka kuukausi kotiin saapuvasta yllätysboxista. Jolie box on jännittävä ja monipuolinen tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Näin se homma vaan etenee - ostimme uuden reissun syksylle Torreviejaan - saan taas nauttia keuhkojeni hyvästä happitilasta siellä,,,, Menemme mieheni kanssa ensin yhdessä syyskuun loppupuolella, hän pystyy olemaan vain viikon. Ideana olisi saada hiukan sisältöä elämään ja kirjootella asioita itselleni tärkeitä asioita.


Yritän rustata kerran viikossa, mutta saa nyt nähdä. Olen mielestäni hiukan omituisempi persoona ja tahtoisin saada sellaistakin tekstiä julki johon ei ihan joka päivä törmää. Ehkä liittyen enemminkin musiikkiin ja elokuviin. En ole siis tavallinen siideripissis vaan ennemminkin.


Kaupungin ytimessä on ilman muuta hyvät puolensa ja kun ikää tulee enemmän, asuminen on yksinkertaisempaa kaupungin ytimessä. Mieluisin vaihtoehto itselleni on varmaankin kaupungin ytimen ja maalaisympäristön välivaihtoehto, eli kaupungin lähiö. Pikaisesti eteemme uutta tetkstiä tarjotaan.


Asian kirre ilmoitti nettisana -ammattilaisena. You are warmly welcome to our garden, which is located in Joensuu, North Karelia, Finland. I hope you enjoy my posts.


If you do, please feel free to follow me or subscribe to my blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit