perjantai 23. syyskuuta 2016

Huomenna esitelmä

Maailmankaikkeus eilen, tänään ja huomenna. En vaan saa niitä sanoja ulos suustani ja nolaan itteni ku seison siellä enkä sano mitään. Kirkkonummen Komeetan esitelmäsarjassa oli vuorossa avaruustähtitieteen dosentti Karri Muinonen, jonka aiheena oli Kuu eilen, tänään ja huomenna. Luento pidettiin Kirkkonummen koulukeskuksen auditoriossa ja sen rahoitti Helsingin yliopiston Vapaan sivistystyön toimikunta.


Pitäisi pitää esitelmä huomenna englanniksi, ja nyt jo kiertää vatsassa. Esitelmää kuunteli kuulijaa.

En ole noissa sen pahemmin mokaillut, hyvä valmistautuminen on kaiken a ja o. Täällä yksi kohtalontoveri, huomenna sama edessä :). Meillä piti valita joku eläin, josta tehdä tietoteksti ja jos halusi niin sai esittää luokalle ja oli niin vähän aikaa miettiä aihetta niin tein oravasta ja joskus ajat sitten tein kissasta :). Taas on blogi ollut päivittämättä useita kuukausia ja reissu kertaamatta loppuun asti. Eipä sikäli, että sillä olisi kovin paljoa väliä, koska ei tätä koskaan ole juurikaan kukaan muu lukenut kuin meidän reissuporukkasta jääneet kaverit ja muutamat sukulaiset tai etäisemmät kaverit. Käsittelen aihetta ensin yleisesti ja sitten muutaman sovellutuksen.


Olen valinnut aiheiksi: Kasvit, Somaattisen kloonauksen, Kantasolututkimuksen ja designer-vauvat. Mutta designer-vauvat ovat aavistuksen verran vieraat minulle.

Perustutkimusta luonnollisesti tarvitaan, mutta aito tilaus näyttäisi olevan työlle, jonka tuloksia voisi soveltaa talouspolitiikan päätöksenteossa, elävässä elämässä ja reaaliajassa. Pääkirjoitus, Helsingin sanomat 31. Huomenna vuosikokous, esitelmiä tulossa viesti. Meijän pitää äidinkielessä pitää esitelmä ja aihe on vapaa. Tosin mulla ei oo yhtään mitään ideaa.


Mistä te ootte pitänyt yläasteella esitelmiä tai. Joo tsempatkaa mua. Oon lukiossa ja meillä on suullinen ruotsin esitelmä huomenna. Se ois pitäny tehä pareittain, mut olin silloin just pois ku jaettiin parit ja.


Radion ja television lastenohjelmat eilen, tänään ja huomenna ? SoleCRIS - Current Research Information System SoleCRISiin kirjaudutaan nyt Haka-kirjautumisen kautta. Näpäytä yläpalkissa olevaa HAKA-kirjautuminen -linkkiä ja kirjaudu TUNI-tunnuksellasi. Lämpimän ilmaston, edullisten hintojen ja kauniin luonnon ansiosta Thaimaa on saavuttanut huikean suosion matkailumaana. Kaupunkilomailua ja paratiisirantoja Thaimaa on Kaakkois-Aasiassa sijaitseva noin miljoonan asukkaan maa. Thaimaa pysyi pitkään reppureissaajien kohteena, mutta maa on vuosien saatossa noussut entistä enemmän koko kansan lomakohteeksi, jossa myös lapsiperheet.


Täytynee tässä asiayhteydessä vinkata myös suomen- ja meänkielistä. Olen pari päivää väsäillyt kirkkoesseetä, josta pidän esitelmä huomenna torstaina.

Valitsin kohteeksi Aarno Ruusuvuoren suunnitteleman Vaasan Huutoniemen kirkon, tuttavallisemmin Hutskin kirkon, joka on ruma kuin (lainatakseni Kongon Seepraa) laardiämpärillinen täynnä kainaloita. Ja sitä mieltä on prosenttia vaasalaisista. D Mun pitäis huomenna pitää biologian tunnilla esitelmä siilistä :S En oikeastaan pidä esiintymisestä, mutta. Skip to main content. Osuusliike Imatran ja Jääsken.


Tule paikalle kuuntelemaan, varsinkin jos harkitset itsellesi uutta tai ensimmäistä QSL-korttia. Tarttis varmaan vähän järjestää. Just valkkasin että mikkä champagnet laitan kylmään ja hain Stokkalta vähän juustoa ja makkaraa tarjottavaks.


EN (torstailta 0.): Tee loppuun härkämoniste eli harjoitusmoniste, jossa härän kuva. Aloita koeharjoittelu viimeistään nyt! Ohjeet jaettu kotiin paperiversiona, mutta löytyvät myös Wilmasta kohdasta Kokeet sekä täältä (klik).


Simberg lähti kuuliaisesti Gallén-Kallelan suosituksesta Lontooseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit