maanantai 12. syyskuuta 2016

Tules kuntoutus

Varaa heti - Agoda takaa hinnan! Paras valikoima ja parhaat hinnat. Ota yhteyttä tänään! Sairaus on diagnosoitu ja oireilu on jatkunut yli kolme kuukautta. Henkilöllä on ehkä myös ylipainoa.


Hän kokee työ- ja toimintakykynsä, kenties elämänlaatunsakin, heikentyneen.

Niska- ja hartiaoireisten Tules -kurssi. Loppuraportti julkaistaan Kelan julkaisusarjassa. Hankkeen kuluessa raportoidaan tuloksista tarvittavassa määrin Kelassa tehtävän työn tueksi. Tuloksia voidaan hyödyntää niin, että tules-kuntoutus olisi entistä asiakaslähtöisempää ja vaikutuksiltaan kuntoutujan työ-, opiskelu- ja muuta elämää tukevaa.


TULES -kurssit TULES -kurssi on Kelan kuntoutusta tuki- ja liikuntaelinoireisille, joka toteutetaan ryhmämuotoisena kuitenkin kuntoutujan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Kurssin tavoitteena on oman fyysisen kunnon, elämänhallinnan ja henkisen hyvinvoinnin paraneminen sekä työssä selviytymiskeinojen löytäminen. Voit hakeutua oman paikkakuntasi kurssille esim.


Ryhmämuotoinen kuntoutus koostuu kuntoutuspäivästä noin kuukauden ajalla.

Mitä TULES -kurssit ovat? TULES -kuntoutuskurssit ovat avomuotoisia tuki- ja liikuntaelinsairaiden ryhmämuotoisia kuntoutuskursseja. Kela järjestää kuntoutusta kaiken ikäisille ja turvaa toimeentuloa kuntoutuksen aikana.


Tules -kuntoutuskurssit Järjestämme ryhmämuotoisia valmennuskursseja ihmisille, joilla on pitkäkestoisia oireita niskassa, hartioissa, selässä tai alaraajoissa. Tule kuntoutumaan Summassaareen upean keskisuomalaisen luonnon keskelle. Summasjärven ympäröivässä Summassaaressa on ollut todistettavasti asutusta jo kivikauden aikaan. Kursseja järjestetään niska-, selkä- ja niveloireisille.


Kuntoutus toteutetaan 8-henkilön ryhmässä. Työelämästä poissaolevien TULES-kuntoutus. Kelan järjestämä kurssi on tarkoitettu työelämästä poissaoleville, alle 68- ja yli 68-vuotiaille, joilla on yksittäisiä tai laaja-alaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Oireet ovat yleensä jatkuneet pitkään eikä hoidossa tai avokuntoutuksessa ole saavutettu riittävää tulosta.


Rahat voisi todellakin käyttää hyödyllisemminkin, varsinkin kun sinne kuntoutukseen ei pääse kuin harva, joka sitä olevinas tarttis. Tules avokurssit sisältävät yhteensä ryhmämuotoista kuntoutuspäivää. Kurssityyppi: Tules kurssi niska- ja hartiaoireisille,. Metabolista oireyhtymää Tyypin II Diabetesta sairastavien kuntoutus - ja sopeutumisvalmennuskurssit. Tules vaivojen kuntoutus Olkapään ja niska-hartiaseudun toiminnallinen tutkimus Jos jännityspäänsärky, sormien puutuminen (TOS), kiertäjäkalvosinongelmat (rotator cuff) tai olkapään sijoiltaan meno kuulostaa tutulta, hyötyisit varmasti meidän toiminnallisesta tyylistä tutkia ja kuntouttaa!


Lisätietoja: kurssisuunnittelija Päivi Kumpumäki paivi.

Harkinnanvarainen moniammatillinen lapsen ja nuoren kuntoutus tules ‐ ja reumalinja. Yksilökuntoutuksen tavoitteena on tukea moniammatillisesti lapsen tai nuoren ja hänen perheensä voimavaroja eri elämäntilanteissa ja muutoksissa. Kelan kuntoutusryhmä ke-hittää palvelujen sisältöä tutkimusnäytön perusteella ja ohjaa palvelujen toteuttamista kuntoutus -standardin avulla sekä kuulemalla palveluntuottajia ja palveluja käyttäneitä asiakkaita. Aslak- kuntoutus Aslak- kuntoutus on Kelan järjestämää, har-kinnanvaraista, ennaltaehkäisevää ryhmä-muotoista varhaiskuntoutusta.


Se on tarkoi-tettu henkilöille, joiden työ- ja toimintakyvyn heikkenemisen riskit ovat havaittavissa, mutta sairausoireilu on vielä lievää ja palautuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit