perjantai 30. syyskuuta 2016

Tuntilista sovellus

Mittaa yrityksesi prosesseja kännykällä. Osoita parannus faktoilla. TuntiVelho on selainpohjainen työaikakirjanpidon sovellus , jonka avulla yritys voi ilmoittaa työntekijöiden toteutuneet työtunnit ja muut palkanlaskennan perusteet palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. Tehdyt työtunnit on helppo kohdistaa projekteittain. Työntekijän tuntilista.


Tämä on Microsoft Officen mallitiedosto. Lisää samanlaisia malleja. TuntiVelhoon kuuluu osana myös selainpohjainen kellokortti- sovellus. Enää ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa, vaan kirjaukseen soveltuu tavallisen pc-tietokoneen lisäksi tabletti tai älypuhelin. Mukana on myös ilmaisia tuntilista - ja Excel-mallipohjia työajanseurantaan, joita voit muokata ja käyttää vapaasti.


Pohjat ovat esimerkkejä ja aina kun niissä on laskentaa, haluamasi laskentaehdot voivat olla erilaisia kuin pohjassa olevat kaavat. Siksi emme voi ottaa vastuuta laskennan toimivuudesta juuri sinun käytössäsi. Selainpohjainen ohjelma työvuorojen suunnitteluun. Etsitkö pohjaa tuntilapuille? Lataa täältä ilmainen tuntilappu - Excel-tunti-ilmoituspohja.


Tuntilapuilla voit pitää kirjaa työntekijöiden työajasta. Työsuojeluhallinnon muodostavat aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet ja niitä ohjaava sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osasto. Ohjelmat ja verkkosovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi.


Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät. Anna käyttäjätunnus ja klikkaa OK-painiketta. Avaa Nordea Tunnusluvut - sovellus mobiililaitteessasi. Mobiililaite offline-tilassa?


Aktivoi offline-tila. Anna henkilökohtainen PIN-koodisi sovellukseen ja napauta Seuraava. Raporteissa on eriteltyinä palkallinen työaika, sairauslomakorvaukset ja mahdolliset ylityökorvaukset. ERI AIKA BASIC työajanseuranta ohjelma tuntilista excel.


Olemme tehneet myös muutaman ilmaisen tuntilista - ja Excel-mallipohjan työaikaseurantaan. Voit kenties saada hoidettua työajanseurantasi niillä, jos tarpeesi ovat äärimmäisen yksinkertaiset. Kirjoittaja kajostman. Voit lukea lisätietoa ja ladata pohjat käyttöösi alla olevasta linkistä. Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille.


Väestötietojärjestelmä: Väestötietojärjestelmä on maamme keskeisimpiä tietokantoja. Se sisältää ajantasaiset henkilötiedot Suomen kansalaisista ja Suomessa asuvista ulkomaalaisista. Nykyisen ohjelmistonne vaihtaminen LikeIt-ratkaisuun on helppoa.


Saatte laajennettua ohjelmistopakettinne tarpeittenne tasolle ja vaihto käy helposti, sillä me suoritamme nykyisen ohjelmistosi tärkeän tietosisällön siirron ratkaisuumme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit