perjantai 2. syyskuuta 2016

Verotoimisto

Verotoimisto jen osoitteet ja aukioloajat löydät verotoimistohausta. Tarkista voitko hoitaa asiasi sähköisissä palveluissamme tai puhelinpalvelussamme. Asiakirjat voit jättää mihin tahansa Verohallinnon toimipisteeseen.


Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt.

Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Alalta verotoimisto löytyi tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Uudenmaan verotoimisto sijaitsee kunnassa Järvenpää, alueella Keskus.


Se on perustettu 1. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Jos kuitenkin menet verotoimistoon, voi asiointia helpottaa muutamalla vinkillä. Verohallinnon koko pääkaupunkiseudun asiakaspalvelu on keskitetty Kluuviin, Aleksanterinkatu 4.

Kluuvin asiakaspalvelupisteessä hoidetaan sekä henkilöasiakkaiden että yritys- ja yhteisöasiakkaiden verotusasiat. Kluuvin itsepalvelualueella voit hoitaa veroasiasi verkossa Suurin osa veroasioista on helppo hoitaa verkossa. Voit asioida missä tahansa Verohallinnon toimipisteessä. Miten muutat etuuden ennakonpidätystä?


Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Aukioloaikojen ulkopuolella asiakirjat voi jättää verotoimiston postilaatikkoon. Vasemmassa yläkulmassa lähettäjänä on Verohallinto, ei asiakkaan kotikunnan mukainen verotoimisto. Tulostettu verokortti on muuten mustavalkoinen, mutta vasemmassa yläkulmassa oleva Verohallinnon logo on värillinen.


Tulostimesta riippuu, näkyykö logo tulosteessa värillisenä. Myyrmäen verotoimisto sta ei jatkossa saa enää asiakaspalvelua. Verohallinto keskittää asiakaspalvelunsa kokonaan Kluuviin (Aleksanterinkatu Helsinki) 5. Muutos koskee myös kaikkia muita pääkaupunkiseudun asiakaspalvelupisteitä. Kaupungin virastotalolla oleva asiointipiste on kaupungin ylläpitämä julkisen hallinnon yhteinen asiakaspalvelupiste.


Asiointipisteessä on kaupungin omien palvelujen lisäksi saatavilla myös verohallinnon, kelan ja TE-toimiston palveluja. Ivalossa, Kittilässä, Kemijärvellä, Pellossa ja Sodankylässä verotoimisto on avoinna vain tiistaisin kello 9-12.

Verohallinto perustelee aukioloaikojen lyhentämistä sillä, että asiakasmäärät vähentyivät viime vuonna prosentilla. Veronsaajien palvelut -sivustolle tehdään teknisiä päivityksiä tiistaina 4. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Kiinteistöverotukseen liittyvää tietoa löytyy Verohallinnon internetsivulta. Verohallinto pyytää tarvittaessa kiinteistöverotukseen liittyen kunnalta selvityksiä kiinteistötietoihin liittyvissä asioissa.


Samassa rakennuksessa toimii nyt koko Kouvolan verohallinto. Kiinteistö muutettiin avoimeksi toimistotilaksi. Eläketulon verokortin ansiosta vältyt liialta verolta.


Valimontiellä tehtiin ennen muuttoa remonttia. Hae eläketulon verokortti verottajalta heti kun olet saanut meiltä eläkepäätöksen. Verokorttia varten tarvitset eläkepäätöksen alkavasta eläkkeestä sekä tiedot alkuvuoden tuloista, ennakonpidätyksistä ja vähennyksistä.


Tälle sivulle on kerätty henkilöasiakkaille oleelliset lomakkeet pdf-muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit