maanantai 12. syyskuuta 2016

Viisumi vietnam aurinkomatkat

Varaa nyt ja maksa myöhemmin. Budjettimatkoista luksuslomiin, hotelleista koteihin. Luotettu matka- ja lentokumppanisi. Ota yhteyttä tänään! Hotelleja puoleen hintaan.


Myös Sinä voit voittaa matkan minne haluat. Pitkä rantaviiva myötäilee vauhdilla kehittyvää maata, joka ulottuu pohjoisesta Tonkininlahdelta aina eteläiselle Siaminlahdelle asti. VISUMSERVICE palvelee Aurinkomatkojen asiakkaita kaikissa viisumiasioissa ma–pe klo 8–16.


Mikäli viisumihakemuksessa on virhe tai sitä ei ole täytetty oikein, dokumentteja ei oteta vastaan ja lähetystössä joutuu asioimaan useamman kerran. Vietnamin viisumin hankkiminen on yleensä työläs ja aikaa vievä prosessi. Vietnamin hallitus on ottanut käyttöön tilapäisen viisumivapausohjelman heinäkuun 1. Viisumia ei välttämättä vaadita. Maan talous on kasvanut viime vuosina ja matkailuun on investoitu paljon.


Vietnam on tänä päivänä nopeasti kehittynyt maa. Tämä tarkoittaa myös infrastruktuuria. Maa on mukava sekoitus modernia ja siirtomaavallan aikoja. Niin ranskalaisten kuin amerikkalaisten vaikutukset ovat edelleen nähtävissä, mutta myös aasialaisten naapureiden.


Minä ostin vähän aikaa sitten liput Vietnamiin toukokuulle ja liput olivat 5. Meidän lento lähtee kello 00:juurikin päivänä mutta kun luin tästä päivän oleskelusta niin en sitten uskaltanut ottaa lentoa 20. Lensimme Amsterdamin ja Kiinan kautta Saigoniin josta yhden yön jälkeen matka jatkui bussilla Muineen. Muinen rannat on täynnä leijasurffareita, Leijoja oli parhaillaan ilmassa varmasti sata tai enemmän. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan (kohta ) matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista. Varmista hyvissä ajoin ennen lähtöä, että sinulla on ehjä, voimassa oleva passi.


Apollomatkat ei vastaa seurauksista, jotka aiheutuvat siitä, että matkustajalla ei ole voimassa olevaa passia tai viisumia. Tjäreborgin Vietnam. Myös maan luonto on vertaansa vailla. Quang Namin provinssissa sijaitsee Mỹ Sơn, My Son, temppelikokonaisuus. Phong Nha-Ke:n kansallispuistossa sijaitsee maailman suurin luolasto, jonka arvellaan olevan noin 1metriä syvä.


Paras majoitus parhaaseen hintaan. Passi, viisumi ja täydentävät matkustajatiedot. Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle päivän matkoille.


Pidä varmuuden vuoksi matkapäiväkirja käsimatkatavaroissa, jotta voit esittää sen lennon lähtöselvityksessä ja näyttää siitä pyydettäessä matkan keston. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi. Useat suomalaiset matkatoimistot, kuten Apollomatkat ja Aurinkomatkat , järjestävät valmismatkoja Vietnamin lomakohteisiin. Ho Chi Minh Cityyn pääsee Helsingistä kätevästi Finnairin suorilla lennoilla talvikuukausina. Erhalte qualitätsergebnisse bei izito!


Matkan nimi kuvasi hyvin matkan sisältöä ja oli mielnkiintoista nähdä Vietnamin eri osia. Matkaohjelma oli hyvin laadittu ja oppaan ammattitaitoa voi vain kiitellä. Long Beach, Phu Quoc, Vietnam. Pituutta rannalla on hämmästyttävät kilometriä.


Mukavimmillaan ranta on pohjoispäässään, jota hallitsevat megaresorttien sijaan edelleen mukavat pikkuhotellit ja majatalot. Jos haaveilet lomasta ja suunnittelet matkaa, tutustu kaikkiin Matkavekan lomakohteisiin. Voit löytää itsellesi lomapaikan, jota et olisi osannut ajatella tai maan, jossa et ole vielä käynyt. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet.


Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit