torstai 29. syyskuuta 2016

Passitiedot isobritannia

Varaa Hotelli Isossa-Britanniassa. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


APIS-tiedot sisältävät passitiedot sekä osoitetiedot Kanadassa. Passitiedot kerätään koneellisesti luettavasta passista lähtöselvityksen yhteydessä. Kanadaan tai matkustettaessa tulee jokaisella matkustajalla olla koneluettava passi.


Matkalla tulee olla mukana matkan ajan voimassaoleva passi tai 1. Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia alle päivän oleskeluun. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä. Passitiedot : passin myöntämismaa, passin numero, matkustajan kansalaisuus, syntymäaika (11Nov69), sukupuoli, passin viimeinen voimassaolo, matkustajan sukunimi ja etunimi. Useimmat lentoyhtiöt edellyttävät passitietojen syöttämistä ennen kuin matkatoimistosta voidaan kirjoittaa lentolippu.


Matkustajan tiedot Ison-Britannian varauksiin 13. Suomesta tulevilta matkustajilta ns. Moni maa vaatii lentoyhtiöitä luovuttamaan matkustajien passitiedot ennen lähtöä. Tapa, jolla passitiedot kerätään, vaihtelee lentoyhtiöittäin. Tarkista matkaasi koskevan lentoyhtiön sivuilta tarvitseeko matkaasi varten antaa lisätietoja passista.


Tiedot tulee antaa mahdollisimman nopeasti matkavarauksen jälkeen tai varauksen. Albanian matkaa varten tulee ilmoittaa kaikkien matkalle lähtijöiden passitiedot. Syötä passitiedot tästä. Jos lomake aukeaa englanninkielisenä, saat kielen vaihdettua suomeksi oikeasta yläkulmasta!


Valmistelut ennen matkaa. Varmista hyvissä ajoin ennen matkustuspäivää, että mukanasi ovat kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat. Norwegianin lennoilla lennettäessä mukana pitää olla valokuvallinen henkilökortti, joka pitää esittää pyynnöstä.


Milloin, missä ja miten voit kirjautua sisään verkossa tai lentoasemalla. Kaikki tarvittava tieto lähtöselvityksestä ja koneeseen siirtymisestä. Lyhyt lentoaika sekä suuri lento ja hotellitarjonta tekevät maasta loistavan viikonloppukohteen. Iso-Britannia ja suurkaupunki Lontoo ovat yksi suosituimmista matkakohteista. Kulttuuri ja shoppailu ovat Britannian suurkaupunkien vetonauloja, kun taas maaseudulle matkustetaan vaeltamaan, nauttimaan kauniista puutarjoista ja rennommasta elämänmenosta.


Sitä varten on monia firmoja, joille annetaan passitiedot ja maksetaan. Valitse jäsenyys tai tili. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomainen (TSA) ottaa 31.


Liity Finnair Plus -jäseneksi ja nauti monista rahanarvoisista eduista kotona ja maailmalla, tai luo Finnair-tili, joka nopeuttaa lentojen varaamista ja pääset helposti käsiksi tietoihisi Finnair-sivustolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit