keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Pubivisa helsinki

Pubivisa helsinki

Betrouwbare reviews. Waar moet je op letten? Lees aankooptips op Kieskeurig. Vind de beste op Kieskeurig. Helsingistä voit löytää viikon jokaisena päivänä pubivisan.


Jätä yhteystietosi, niin lähetämme sähköpostiisi linkin materiaalipankkiin. Suomen suosituin pubivisailu! Tiedekulman pubivisa haastaa sinut näyttämään tietosi ja taitosi ja oppimaan uutta.


Tule visaan yksin tai yhdessä kokonaisen joukkueen voimin! Tiedekulma Cafesta saat ruokaa ja juomaa, joka pitää aivosi virkeinä koko illan ajan. Ilmastonmuutos, hiilijalanjälki, kestävä kehitys, muovitalous – joko sinulla on ympäristöasiat hallussa?


Vai oletko kenties vasta innostunut kestävämmästä elämäntyylistä? Kaipaako kaikkiruokainen tiedonnälkäsi uutta pureskeltavaa tai knoppitietokokoelmasi täydennystä? Pubivisa joka maanantai! Tsekkaa Sivukirjaston tapahtumat kotisivuiltamme. Tervetuloa Kallion erikoisolutpubiin!


Oliko pubivisa , johon osallistuit hyvä, riman alitus tai jotain siltä väliltä? Anna äänesi ja kerro kokemuksistasi. Eikö järjestämääsi tai vierailemaasi pubivisaa, tietovisaa tai tietokilpailua löydy sivustolta? Ilmoita pubivisa pubivisat.


Pubivisa helsinki

Toisin sanoen jos pubivisassa mukana on joukkuetta saa voittaja pistettä, toiseksi tullut pistettä, kolmanneksi tullut pistettä ja niin edelleen. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.


IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Voisiko katastrofaaliseen kannatukseen vajonnut kepu pelastua seuraavissa presidentinvaaleissa?


Setä Arkadia alias Timo Haapala. Onafhankelijke informatie. Helsingin kaupungin tapahtumakalenterista löytyy joka päivä kymmeniä kaupungin järjestämiä ja tukemia tapahtumia. On the Rocks Kallio on viihtyisä korttelikuppila Porvoonkadulla. Helsinki Tavastia-klubi, Helsinki Wanha Työski, Hamina Hartwall Arena, Helsinki Kahvila-Ravintola Leikari, Kotka Logomo, Turku Rytmikorjaamo, Seinäjoki Kuusankoskitalo, Kuusankoski Madetojan sali, Oulu Pakkahuone, Tampere Helsingin Jäähalli, Helsinki Tapahtumakeskus Tullisali, Oulu Venue Turku, Turku Hullu Poro Areena, Kittilä.


Good pub for good people. Great craft beer selection. Järkevämpää ajanvietettä ilmaiseksi! Pelaa Mahjongia, Sudokua, erilaisia nettipelejä tai useita visoja.


Voit myös tehdä oman tietovisasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit