torstai 29. syyskuuta 2016

Kuolinilmoitus hinta

Muistokirjoitukset. Helsingin Sanomien Tänään-sivuilla. Kuolinilmoitus - ja surukiitoshinnat. Aamulehti laskuttaa ilmoituksen perikunnan nimellä.


Laskutustietoihin tarvitsemme myös laskun vastaanottajan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen. Voit tutustua ilmoituskokoihin ja hintoihin ilmoituspalvelussa, jossa myös näet, minkälaisia ristejä, tunnuksia, symboleja ja kuvia ilmoituksissa voi käyttää.

Satakunnan Kansa laskuttaa ilmoituksen perikunnan nimellä. Sovithan tästä erikseen ilmoituksen jättämisen yhteydessä. Toisesta lehdestä valmiina tullut kuolinilmoitus julkaistaan sellaisenaan. Harva tulee ensimmäistä kertaa hautajaisia järjestäessään ajatelleeksi, että lehti-ilmoitus maksaa useita satoja tai jopa yli tuhat euroa.


Mielestäni se on sikamaisen kova hinta , toteaa 30-vuotias hämeenkoskelainen Tia Aaltonen. Palvelun kautta voit kirjoittaa maksuttoman muistokirjoituksen julkaistavaksi sekä ostaa kuolinilmoituksen. Perheilmoitukset kuuluvat Hesarin suosituimpien osioiden joukkoon.


Voit kertoa ilmoituksessasi perhetapahtumasta tai vaikkapa myynnissä olevasta asunnosta, autosta tai veneestä. Aineistojen suunnittelun hinta.

Ilmoitusaineisto voidaan tarvittaessa valmistaa Turun Sanomissa. Valmiit ilmoitusaineistot viimeistään kaksi työpäivää ennen julkaisupäivää. Jos samassa ilmoituksessa kaksi vainajaa, ilmoitus on 3-palstainen. Hinnat ja jättöajat.


Ilmoitukseen voit valita piirroskuvan Raahelaisen kuvamalleista. Surun hetkellä kuolinilmoitus on kaunis tapa muistaa vainajaa ja välittää suru-uutinen myös muille. Täältä voit jättää myös osanottokiitokset. Surukiitosilmoituksella voit kiittää vainajan hoitoon osallistuneita hyvästä hoidosta sekä läheisiä ja ystäviä osanotosta ja myötäelämisestä.


Osoitteenmuutos, jakelunkeskeytys, mediatunnukset, jätä ilmoitus, ota yhteyttä, anna palautetta. Etusivu € Tekstissä 28€ Takasivu € muualla € Määräpaikkakorotukset: Neliväriveloitus: € (hinnasto sisältää alv:n) Mainostoimisto-, vaihtoilmoitus- ja toistoalennus - Valmisaineistosta alennus -. Ei päällekkäisiä alennuksia. Yhden palstan levyisessä ilmoituksessa risti tai muu kuva-aihe on ylimpänä ja teksti sen alapuolella.


Kahden palstan levyisessä ilmoituksessa risti tai muu kuva-aihe on tekstin vasemmalla puolella. Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Kalevassa. Laaninen sanoo, että pappeutta hoidetaan puolueettomasti, vielä isomman asian kuin keskustapuolueen puolesta.


Lähetä luokiteltu ilmoitus Lähetä maksullinen luokiteltu ilmoitus printtiin allaolevalla lomakkeella. Voit liittää ilmoitukseesi mukaan haluttaessa kuvatiedoston (lisähinta kuvallisella ilmoituksella €). Ilmoitusten tulee olla perillä maanantaina klo mennessä.

Asiakaspalvelussa tehtyihin järjestöpalstailmoituksiin lisäämme €:n valmistusmaksun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit