maanantai 26. syyskuuta 2016

Ilmalämpöpumppu testivoittaja 2018

Ilmalämpöpumppu helposti netistä. Tutustu ja tilaa nyt! Meiltä myös ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot. Tarjoukset voimassa rajatun ajan. Myymme ja asennamme juuri teille sopivat ilmalämpöpumput!


Vertaa ilmalämpöpumppujen hinnat ja tiedot helposti Vertaa. Tilaa käyttötarkoitukseesi sopivin ilmalämpöpumppu suoraan kotiin! Majoitusta jopa hengelle. Häät, syntymäpäivät, kokoukset, ym.


Uusien R32-kylmäaineellisten lämpöpumppujen testitulokset julkaistu! Mietityttääkö uusien ilmalämpöpumpun suorituskyky pakkasella? Toimiiko se ”uusi r32” kylmäaine ilmalämpöpumpuissa vai onko vanhempi r410a varmempi valinta? Mikä niistä uutta tekniikkaa sisältävistä ilmalämpöpumpuista minun kannattaa valita? Näihin ja muutamiin muihin askarruttaviin kysymyksiin saat.


TM Rakennusmaailma on testannut jo vuotta ilmalämpö-, ilma-vesi- ja maalämpöpumppuja. Testaus ja vertailut on tehty Suomessa alan standardeja mukailevin menetelmin ja tieteen teon mukaisella tarkkuudella valmistajista riippumattomassa MTT Vakolan (nyk. VTT) kylmälaboratoriossa.


VTT:n testiraportti ilmalämpöpumppujen puhtaudesta. Sitä voisi suositella kaikkein kylmimpiin oloihin. Panasonic – paras ilmalämpöpumppu. Lisäksi on ilmanvaihdon oltava riittävä.


Testitulosten perusteella on vaikea julistaa joku ilmalämpöpumppu ylivoimaiseksi voittajaksi. Asennamme ilmalämpöpumput sekä jäähdytyslaitteet ammattitaidolla. Teemme huolto- ja muut takuun piiriin kuuluvat työt varmasti ja ajallaan. Sähkö- tai öljylämmittäjä voi säästää pumpun avulla satoja euroja vuodessa.


Energia-asiantuntijamme Malkus Lindroos laski kuinka paljon voit säästää lämmityskuluissasi – oli käytössäsi sitten sähköllä tai öljyllä lämmittävä kotitalous. Sharp Nordic ZPTR ilmalämpöpumppu. Sharp- ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti, viilentää miellyttävästi ja puhdistaa sisäilmaa.


Erittäin energiatehokas ilmalämpöpumppu tuot­taa lämpöä jopa –°C:n ulkolämpötilassa ja on miellyttävän hiljainen niin sisällä kuin ulkonakin. Hyvä liesituuletin suodattaa kokkauksessa ilmaan pölähtävät hajut, rasvan ja kosteuden. Kotikokin kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat myös riittävän kirkas valaistus ja hiljainen käyntiääni.


Kasasimme Sinua varten ilmalämpumppujen vertailun, joissa vertailemme suosituimpia ilmalämpöpumppu -malleja. Markkinoilla on paljon malleja, eri kokoja sekä eriliaisia arvoja. Vertailutaulukkossamme olemme koonneet ilmalämpöpumpun valinnassa meidän mielestämme tärkeimmät arvot, jotta voit tehdä valintapäätöksen helpommin.


Moninkertainen testivoittaja. Testatuista imureista kymmenen parhaan joukossa oli kahdeksan imuria Electroluxilta! Testivoiton jakoivat UltraSilencer Green sekä SilentPerformer.


Lukujen avulla on helppo havaita säästöpotentiaali. Uusimmat ilmalämpöpumput sisältävät tekniikkaa, jota emme aikaisemmin ole kokeneet. Innoair myy, asentaa, huoltaa ja konsultoi energiatehokkaat lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtoratkaisut kaikkiin tiloihin, koteihin ja yrityksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit