maanantai 12. syyskuuta 2016

Suomi venäjä seura puheenjohtaja

Varaa your Hotelli Venäjällä online. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Puheenjohtaja Katri Kulmuni Luopui puheenjohtajuudesta 9. Sanna Iskanius Muut hallituksen jäsenet: Henrik Fågelbärj, Vasa Tanja Karppinen.


Seuran jäsenlehti Kontakt ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Raportti venäläisten sotilaiden hautojen kesäkunnostuksesta Inarin alueella v. Suomi – Venäjä - Seura (SVS) on Suomen ja Venäjän välinen ystävyysseura.

Venäläisten sotilaiden hautojen hoidot aloitimme pohjoista haudoista tiistaina 12. Ensimmäisenä päivänä hautojen hoitoon osallistuivat allekirjoittanut, Irja Jefremoff ja Inkeri Rautavaara. Aloitimme aamupäivällä matkan autollani. Seura on viimeiset kolme vuotta saanut opetus-ja kulttuuriministeriöltä yli miljoonaa euroa valtionavustusta, kun yhteensä ystävyysseuroille jaetaan vuosittain kaksi miljoonaa euroa.


Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Ystävyys on sitä, että kun sen kerran on solminut, voit ja saat vaalia sitä rakkaudella koko loppuelämän. Marja Nybacka, puheenjohtaja ) Yllätyksellinen, erilainen, mutta myös tuttu. Lähinaapurimme on suuri ja mielenkiintoinen.


Lähde kokemaan ja oppimaan Venäjää monipuolisesti. Väistyvä puheenjohtaja suurlähettiläs Heikki Talvitie valittiin johtamaan seuran valtuustoa. En jaksa kirjoittaa Venäjästä kauniisti, Helsingin Sanomat 27. Parlamentin täysistunto valitsee istuntokaudeksi varapuhemiehet sekä heille varahenkilöt niistä ehdokkaista, jotka viimeistään täysistuntoa edeltävissä aluekokouksissa on kultakin alueelta ehdolle asetettu.


Isa Tolonen on seuran hallituksen puheenjohtaja. Isa on Helsingin yliopistosta valmistunut liettuan kielen ja kulttuurin kandidaatti. Suomi - Venäjä - Seura , Vaajakosken osasto.

Tällä hetkellä Isa viimeistelee maisterin tutkintoaan, johon hän on yhdistänyt liettuan kielen, Baltian yhteiskuntapolitiikan sekä Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuksen asiantuntijaopinnot. KePu-rysssä siis valittiin johtoon? Kepun perinteet nostettiin kunniaan ja. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Martti Anhava ( puheenjohtaja ) – kirjailija, suomentaja, toimittaja Ben Hellman – venäläisen kirjallisuuden yliopistonlehtori emer.


Anni Lappela – (päätoimittaja) – venäläisen kirjallisuuden jatko-opiskelija Pekka Pesonen. Немного говорю по-русски. SUOMI - VENÄJÄ -SEURAN _____ OSASTO RY.


PIIRIKOKOUKSELLE 23.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit