keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Thaimaan suurlähetystö viisumi

Pidempää maassa oleskelua varten voi hakea turistiviisumia. Ajankohtaista tietoa poikkeuksista ja muutoksista saa muun muassa viranomaisten matkustustiedotteista. Tai vaihtoehtoisesti voi tulla maahan päivän viisumilla, matkustaa lähimaihin, joiden konsulaatista anoa pidempiaikaista turistiviisumia.


Turistiviisumeita myönnetään myös pidemmille ajanjaksoille kuten kahdeksi kuukaudeksi. Ei voi toimia, sillä miten muuten on selitettävissä se, että pahainen konsulaatti Vientianessa pystyy suurempiin itsenäisiin päätöksiin, kuin suurlähetystöä esittävä organisaatio Helsingissä?

Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Jos olet EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalainen, rekisteröi oleskeluoikeutesi Maahanmuuttovirastossa. Tarvitsetko viisumia kansainväliselle matkalle? Viisumi ja oleskelulupa Suomeen.


Visumservice on miljoonien ympäri maailmaa sijaitsevien matkailijoiden suosima yritys, joka hankkii matkalle tarvittavat viisumit nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Edulliset kustannukset ja sairaanhoito, sää, monipuoliset palvelut ja mukava ilmapiiri ovat hyviä syitä vaihtaa mannerta. Minä olen useamman kerran käynyt HH:n immigreissonissa, kaikki käy kuin junan vessa, koska thai tuttuni tuntee melkein koko hlökunnan, siellä ulkomaalaiset turistit, jotka ovat yksin, ovat pulassa.


Puhelintiedustelu on avoinna kello 13.

Tällä hetkellä voit tilata vain viisumin Venäjälle, mutta jatkossa viisumeiden tilaaminen onnistuu myös muihin alla oleviin maihin. Konsulaatti on kaukana kaikesta ja sinne on vaikea mennä millään julkisella. Kaksikertaviisumi on kahteen maahantuloon oikeuttava viisumi , joka voi olla voimassa Schengen-maiden alueella enintään päivää 1päivän ajanjaksolla. Monikertaviisumi oikeuttaa useisiin saapumisiin Schengen alueelle.


Thaimaan viisumi ilmainen 11. Katso alta mitä muut sanovat. Sähköinen viisumi on single entry eli voimassa vain yhden rajanylityksen verran. Millä raja-asemilla Myanmarin E- viisumi toimii? Aloitin maaliskuun lopulla mielenkiintoisen prosessin – viisumin haun thaimaalaiselle ystävälle.


Mikäli matkan tarkoitus on vierailu ystävän luona, tulee matkalaisen hakea ystävän tai sukulaisen luona vierailuun tarkoitettua Schengen-viisumia, joka mahdollistaa matkustamisen Schengen-maissa. Mahdollisen toimijan palvelujen käyttämisestä päättää hakija itse. Lisätietoja kotisivultamme osiosta viisumi. Suora lainaus Suomen Bangkokin lähetystön sivuilta.


Kyllä thaimaalaiset osaa. Lue tietoa Yhdysvaltojen passi- ja viisumimääräyksistä ja ESTA-hakemuksesta. Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi.


Olemme kasvaneet viisumialan merkittäväksi asiantuntijaksi ja tänä päivänä välitämme viisumit kaikkialle maailmaan.

Asiakkaat tilaavat meiltä eniten viisumeita Venäjälle, Kiinaan, Intiaan, Valko-Venäjälle, Kazakstaniin ja Saudi-Arabiaan. Tilaa viisumi sähköisesti SoloVisa online-palvelusta tai käy toimistossamme. Olemme maailman johtavin viisumipalveluiden tarjoaja, verrattomalla tehokkuudella anoaksemme liikematka- ja muita matkustusviisumeita yritys- ja yksityisasiakkaillemme maailmanlaajuisesti, nopeasti, käytännöllisesti ja turvallisesti. Matkamme kestää päivää, joten viisumi oli hankittava etukäteen. Ilmateitse saapuva voi oleskella maassa kuukauden ilman viisumia.


Ei vaadita viisumia (kk). Jos maahan tulee maitse tai pidemmäksi ajaksi, on haettava viisumi. TUI ei vastaa viisumin hankkimiseen liittyvistä kuluista, eikä viisumin eväämisestä tai puuttumisesta aiheutuvista mahdollisista ongelmista tai kustannuksista.


En muista oliko silloin erillistä ”turistiviisumia”, mutta kai se ainakin normi Schengen viisumi oli, jota hän v. Ei hän tänne eka kerralla naimisiinmenotarkoituksella tullut, vaikka olinkin aiemmin vastannut hänen kosintaansa ”ok” #128521; Kyseessä oli ”yksityinen vierailu”, kuten jutustani ilmenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit