perjantai 9. syyskuuta 2016

Arkinen yllätys miehelle

Huumorintajuiselle kumppanille. Osta nyt nettikaupastamme. Paljon erilaisia ja hauskoja tavaroita ja lahjoja, joiden et tiennyt edes olevan olemassa! Meiltä löydät uusimmat ja viileimmät tuotteet! Nopea toimitus ja edullinen toimitusmaksu.


Sitten tietenkin fyysiset lahjat. Minulle kelpaisi paketti, jossa on kirja ja deodorantti. Pidän lukemisesta, ja deodorantti taas on sopivan arkinen mutta osoittaa, että kumppani haluaa pikkaisen hemmotella tai tuoda arjen luksusta peliin.


Moni kaverini pitäisi myös konsolipeleistä ja fanikrääsästä. Parasta on yllätyksellisyys. Haluaisin tietää mitä te teette ja ehdottaa niitä hänelle, jotta hänkin keksisi mitä kaikkea hän voisi tehdä.


Itse en keksi kuin että olisi kiva tulla hänen luokseen suoraan ruokapöytään kun hän on kokannut jotain mahtavaa ruokaa, tai yllätys yllätys , olenhan mies, niin ihan vaan yllätys seksiä. Onko teillä muita ehdotuksia? Nuolien suunta riippuu ainakin kuvasta katsottuna siitä, miten huivi on kuvaan taiteltuna. Nyt näyttää, että nuolet menevät ylös päin, mutta jos huivin taittaisi pituussuunnassa puolikkaan nuolen verran eri kohdasta, niin näyttäisi, että nuolet menevät alaspäin. Miehen kostoretki päättyi kuitenkin hänen itsensä kannalta muutoinkin ikävästi, sillä Transavia ei hyvällä katsonut henkilökuntansa mollausta ja lätkäisi miehelle viiden vuoden lentokiellon yhtön koneilla.


Alle bücher natürlich versandkostenfrei. Hyvät lahjaideat ja -vinkit ovat tarpeen, kun pitäisi löytää lahja miehelle. Loistava lahja pelaajalle!


Joku kommentoi lippufarkkupostaukseeni, että farkkuni olisivat vielä hienommat Union Jackilla varustettuna. Minulle ovat uponneet vanhat jenkkifarkkumainokset niin syvälle takaraivoon, että yhdistän farkut ylipäänsä suoraan ameriikan ihmemaahan ja pölyisiin kuviin tienvarsilta, joissa James Dean look-a-like nojailee kunnon jenkkirautaan. Arkinen päivä - Palagan puikkoilut - Vuodatus. Työni on pitkälti päätteen ääressä istumista, paperien ja raporttien lukemista ja laadintaa ja todella vähän maastotöitä. Kyllä ulkoilupuoli jää vapaa-ajalle.


Vastapainoa rokkibändistä. Kun vapaapäivä koittaa, Mikon löytää, yllätys yllätys , samojen asioiden parista. Lapaset on neulottu mustasta ja harmaasta Nallesta, puikoilla.


Lähetin ne eilen Oulussa opiskelevalle siskon pojalle. Boksereiden antaminen miehelle on melko mielikuvitukseton valinta. Bokserit ovat käytännölliset, mutta kertovat tarinaansa lahjan antajan ideoiden puutteesta. Täysin tavanomainen ja arkinen lahja kertoo kuitenkin myös luottamuksesta: miksi tarttua mihinkään erikoisempaan, kun kaikki on hyvin juuri näin?


Minä olen juhlien suhteen aika ronkeli. Periaatteessa on hauskaa, että arkea voi kohottaa erilaisten kekkereiden voimin, mutta silti jollakin tasolla vähän jopa ahdistun esimerkiksi uudesta vuodesta, vapusta ja juhannuksesta, jolloin on pakko keksiä jotain spesiaalia. Mamma ilmoitti, että hän tarvitsee muutaman 60v kortin miehelle ja sais olla aikuismaisia kortteja. Päätin sitten testata uusia Unicorn-Stempe lin leimoja. Taustaan leimattu kartta ei kunnolla kuvassa näy, ei vaikka kuvaa suurentaisi.


Mä olen sitä tyyppiä, joka tykkää antaa lahjoja ihmisille ja saatan ostaa yllärinä jonkun pienen jutun. Mulla on esimerkiksi aika vähissä ne kauppareissut, kun en osta toiselle jotain pientä kivaa. Ei mitään suurta tai maailmaa mullistavaa. Suklaavanukas, karkkipussi jne.


On niin hintsin kuiva, harmaa, arkinen , tylsä, tyhmä, virikkeetön. Kuollut kuin lahna katujyrän alle. Onneksi on muitakin irtosuhteita jotka pelaa, eivät pelkää. Nuori mies nosti tikapuut ylös kaappia vasten.


Miehelle pillua,tosin siihen se jääkin. Heli kipusi läheltä miehen kroppaa ja kasvoja, niin läheltä, että nuori mies saattoi nuuhkaista ihanaa nuorta mehua, jota Helin täydellisen pinkissä pimpsassa kehittyi hänen keikistellessään miehen kiusaksi. Jokainen tikkaan askelma, jonka Heli otti, oli miehelle lähempänä täyttymystä.


Mekin olimme puhuneet asiasta yleisellä tasolla, mutta kosinta yllätti silti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit