keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Eläkelaskuri

Työeläke karttuu työstä ja palkasta. Vanhempainpäivärahakauden laskurilla voit laskea, koska äitiys-, isyys- tai vanhempainraha alkavat ja milloin ne päättyvät. Tarkista työeläkeote ja muista myös työkyvyttömyyseläke ja perhe-eläke. Käytämme sivustolla evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen, sisältöjen kohdentamiseen ja markkinointiin sekä sivuston kehittämiseen.


Käytä Elon yrittäjän eläkelaskuri a selvittääksesi YEL-vakuutuksen hinnan ja sisällön. Lisäksi voit arvioda YEL-työtulojen vaikutukset etuuksiin. Omat eläketietosi -palvelu. Eläkkeen määrä ja kertyminen.


Mitä pidempään jatkat työssäsi, sitä enemmän eläkettä saat. Kokeile, koska pääset eläkkeelle Valitse syntymävuotesi alasvetovalikosta. Mikä on syntymävuotesi?


Varhennetulle eläkkeelle voi päästä aikaisintaan 61-vuotiaana ja enintään kolme vuotta ennen eläkeikää. Päätöstä kannattaa harkita tarkkaan, sillä mitä enemmän eläkettä varhentaa, sitä pienemmäksi se jää koko loppuelämäksi. Työntekijän eläkelaskuri Tällä laskurilla voit laskea arvion tulevasta eläkeiästäsi ja eläkkeestäsi. Kokeile Elon YEL-laskurilla, miten YEL-työtulo vaikuttaa eläkkeesi määrään, sosiaaliturvaasi ja vakuutusmaksuusi.


Tunnistautuminen epäonnistui. Milloin jäädä eläkkeelle? Töitä voit tehdä 68-vuotiaaksi saakka. Ja sen jälkeenkin, kun vain sovit asiasta työnantajasi kanssa. Sinulle karttuu eläkettä vuodessa 53–62-vuotiaana ja vuodessa vuoden iän täyttämisen jälkeen.


Eläkelaskuri

Lisäksi eläkettäsi korotetaan jokaiselta lykätyltä kuukaudelta, jos jatkat töissä alimman eläkeiän täyttämisen jälkeen. Elo on yrittäjien ja työnantajien kumppani lakisääteisen YEL- ja TyEL-työeläketurvan järjestämisessä. Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä. Veroprosenttilaskurin antama tulos on aina vain suuntaa antava. Mihin laskuria voi käyttää?


Paljonko sinulla on aikaa eläkkeelle valmistautumiseen? Katso eläkelälaskurilla, milloin vanhuuseläkeikäsi alkaa. Varaudu pelkällä eläkkeellä toimeen tulemiseen vähintään siitä lähtien, kun se aikaisintaan alkaa.


Optimiset ajatukset lykätä eläkkeelle jäämistä tai tienata lisäansiota eläkkeellä ollessa eivät välttämättä toteudu. Se kertoo myös paljonko saadaan tuottoa. Kansaneläkkeen määrä ja maksaminen. Kansaneläkkeen täysi määrä on 66euroa kuukaudessa.


Eläkeikää on myös nostettu viime. Jos olet avio- tai avoliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa, määrä on 59euroa. Laskurien käyttö ei vaadi tunnistautumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit