keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Pubivisa kysymyksiä 2019

Konsepti on usein sama: kysymyksiä on parikymmentä ja ne on jaoteltu eri aihealueisiin. IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Ensimmäisellä kierroksella kysellään yleisempää yleistietoa ja kakkoskierroksella keskitytään ajankohtaisiin aiheisiin. Kysymyksiä tulee laidasta laitaan tuoreista populaakulttuurin puheenaiheista ja sen marginaalin oudoista ilmiöistä aina perinteisiin tietokilpailuaiheisiin, kuten historiallisiin tapahtumiin ja urheisuorituksiin asti.


Aluefinaaleja järjestetään tammikuussa La 25. Tiedekulma Yliopistonkatu Helsinki Suomi. Uitko ilmastokeskustelun syvissä vesissä vai haparoitko vielä perusteidenkin kanssa?


Haluatko vahvistaa ilmastotietämystäsi tai ihan vain knoppitietorepertuaariasi? Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa.


Klikkaa ja lue uusimmat jutut! Helsinki on Tampereen ohella Suomen parhaita kaupunkeja, jos asiaa lähestytään pubivisailijan näkökulmasta. Köyhyyden anatomia - tältä näyttää suomalainen köyhyys tilastoissa.


Helsingistä voit löytää viikon jokaisena päivänä pubivisan. Testaa, kärsitkö sinä aineellisesta puutteesta. On maamme köyhä, siksi jää, lauletaan jo Maamme-laulussa. Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi. Pop-visasta löytyy kysymyksiä jokaiselle pop-tietäjälle, fanitit sitten suomalaisia poptähtiä tai ulkomaan staroja!


Ohjattu retki fatbikeilla – ilmoittaudu mukaan 21. Maavoimat harjoittelee paikallispuolustuksen tehtäviä Kymenlaaksossa, Lapissa, Pirkanmaalla, Pohjois- Pohjanmaalla,. Viimeksi päivitetty. Kokosimme tämän kauden Haluatko miljonääriksi -kilpailun kysymykset, joissa kilpailijat ovat turvautuneet oljenkorsiin.


Testaa tietosi ja selvitä, kannattaisiko kuitenkin vielä kilauttaa kaverille. Tietokilpailun SM-kisat 20. Seinäjoella Ohessa yksilö- ja joukkuekilpailun tulokset. Voitto meni molemmissa kategorioissa pitkästä aikaa Tampereelle.


Turkulaisjoukkueessa kisasivat Arttu Ylinen, Jari Hakalax, Pekka Suomela ja Timo Ahlroos. Tervetuloa Pyynikin Brewhousen uuteen visailuun keskiviikkoisin klo 18. Voit osallistua visailuun ilmaiseksi 1-hengen joukkueella ja voittaa upeita palkintoja!


Yhteensä visan historian aikana kysymyksiä on esitetty jo yli miljoona. Tämä visailu on luonut mestareita ja lähettänyt jo yli ihmistä matkustamaan maailmalle pääpalkintona SM-kiertueen voitosta. Tänään pubivisa taas kello Kalevassa.


Luvassa jälleen helppoja kysymyksiä ja lempeä tuomari. Hallitsevat mestarit ovat porukkapelissä Team Canada ️ ja yksilökisassa Jari. Työttömyysetuus on veronalaista tuloa,.


Baaripähkinä - Suomen suosituin pubivisa. Myös yleisö sai esittää kysymyksiä. Oletko stadilainen vai kunnon landepaukku?


ESPOO (Sellosali) - A Tribute To Bob Dylan - Songs Of Heaven And Earth -konsertti Academia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit