torstai 1. syyskuuta 2016

Työajanseuranta excel

Alla on tätä tarkoitusta varten ladattava ilmainen työaika- Excel -pohja. Lataa Excel -pohja. Taulukossa ei ole mitään laskentaa, vaan se on tarkoitettu ainoastaan tehtyjen tuntien kirjaukseen käsin. Periaate on se, että jos vaikka työaika jää jostakin syystä vajaaksi, työntekijä voi itse laskea taulukkoon kyseisen päivän työajan.


Sähköinen työajanseuranta ratkaisu kasvavalle tiimille. Kun yrityksen työntekijöiden määrä kasvaa, on aika luopua paperisista tuntilapuista ja Excel -lomakkeita. Työtunnit kirjataan yrityksen valinnan mukaan eri mobiiliratkaisuilla tai kiinteällä laitteella. Tähän helppokäyttöiseen malliin voit pitää kirjaa työtunneista.


Viikkokohtaisen taulukon avulla voit seurata työaikaa ja ylityötunteja päivittäin. Jatkokysymyksenä voi esittää: Paljonko käytetty tunti maksaa minulle ja paljonko saan siitä takaisin asiakkaalta? Eli miten kannattavaa työ on. Yksinkertaisimmillaan työajan seurantaan riittää yksinkertainen Excel -taulukko, johon listataan meneillään olevat projektit, työntekijät sekä heidän käyttämänsä aika. Joka tapauksessa, työajanseuranta joko on tai ei ole digitaalinen – välimuotoja ei ole.


Automatisoidusta seurannasta saatavat hyödyt häviävät, jos paperilomakkeet ovat käytössä yhdessäkin prosessin vaiheessa. Unohda Excel ja lopeta paperien pyörittely. Ilmainen työajanseuranta – Excel ja tuntilistat. Olemme tehneet myös muutaman ilmaisen tuntilista- ja Excel -mallipohjan työaikaseurantaan.


Voit kenties saada hoidettua työajanseurantasi niillä, jos tarpeesi ovat äärimmäisen yksinkertaiset. Voit lukea lisätietoa ja ladata pohjat käyttöösi alla olevasta linkistä. Microsoft Excel on yksi Office-tuotepaketin monipuolisimmista ja hyödyllisimmistä ohjelmista. Sisään- ja ulos-leimaukset tapahtuvat helposti suoraan älypuhelimella, yhdellä napin painalluksella.


Laki velvoittaa pitämään työaikakirjanpitoa työntekijöiden tehdyistä työtunneista ja niistä maksettavista korvauksista. TuntiVelhon avulla työntekijä voi joko leimata tuntinsa reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne sähköiseen tuntikorttiin ajasta ja paikasta riippumatta. Selainpohjainen ohjelma työvuorojen suunnitteluun. Sen lisäksi, että työajanseuranta on lainsäädännöllisesti pakollista, se vaikuttaa suoraan yrityksen kannattavuuteen ja työntekijöiden tehokkuuteen.


Tuntikirjaus ei ole koskaan pelkkä tuntikirjaus. Jos tuntien kirjaaminen on vaivalloista tai vie paljon aikaa, suuri osa näistä hyödyistä jää saavuttamatta. Mistä löytäisi taulukon johon olisi rakennettu liukuvasta työajasta valmiit kaavat?


Helpottaisi kummasti pitää työaikaa automaattisesti exelissä! Edellisessä työpaikassani oli työkaverini tehnyt oikein hyvän excel taulukon mihin piti vain täyttää kellonaika ja taulukko laski automaattisesti sen oletko tehnyt ylitöitä vai plussatunteja! Nyt harmittaa,kun en tajunnut silloin katsoa,että millä kaavoilla hän oli tehnyt sen. Hän oli tehnyt sen kaikille kuukausille. Stafferi sisältää graafisen dragdrop -periaatteella toimivan miehityssuunnittelutyökalun, Plannerin.


Plannerin avulla voit suunnitella vuoromiehityksiä hyvissä ajoin ja tilanne päivittyy reaaliajassa poissaolojen, sairaslomien yms. Tällaiset muutokset mielestäni eivät ole mitenkään radikaaleja ja siten poissuljettuja, koska muokkaahan excel muutenkin syötettyjä tietoja. Hirveän näköinen tuo suomenkielinen excel. Hallitse työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Voit ohjata liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeuttaa prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.


Työajanseuranta excel

Tämä sisältö on uuden lain mukainen. Työaikalaki uudistui 1. Vanhan lain mukaisen sisällön löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit