torstai 15. syyskuuta 2016

Cap autokoulu kokemuksia

Find more about the cap here. Sanotaan, että Kokkola hymyilee aina. Meiltä löytyy kaksi suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen opettaja sekä myyntineuvottelija Anna. Jos Annalla on kiire, myös opettajat ovat aina valmiina palvelemaan asiakkaita.


Hinnoittelun edullisuus ja selkeys Mitä ajokortti maksaa? Noin viikko sitten mun pitkäaikainen haave vihdoin toteutui, kun läpäisin ajokokeen ja sain hyväksytyn kuljettajantutkintopaperin käteeni. Oppimateriaalit olivat olemattomia ja testit kertoivat virheellistä ja ristiriitaista tietoa. Lopulta vaihdoin autokoulua ja sain kortin parissa kuukaudessa.


CAP - autokoulu , etäteoriat kokemuksia ? Miten ne käytännössä toimii ja oppiiko ihan yhtä hyvin kuin perinteisillä? Ei ole mitään koiraa, normi kulutusluotto, tosin suht edullinen. Trafi on myöntänyt CAP -autokoululle kokeiluluvan, jonka myötä autokoulu voi tarjota puolet ajotunneistaan simulaattorissa. Testasimme, minkälainen kyyti simulaattorissa on.


Autokoulua voi jo nyt käydä simulaattorissa. Suorita direktiivipäivät missä vain ja milloin sinulle parhaiten sopii. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on verkkoyhteys. Join LinkedIn today for free. Kajaanin hautauspalvelu oy.


Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Suuri autokoulu -uudistus voi johtaa siihen, että joka toinen reputtaa inssiajon. Suorita ammatti­pätevyyden jatko­koulutukset etänä vaikka omalta kotisohvalta!


CAP -ketjussa osan ajotunneista voi suorittaa simulaattorilla. Toimisto avoinna: MA - 15. Voit ilmoittautua kursseille helposti netissä. Klikkaa ilmoittautumiseen tästä.


Asiantunteva henkilökunta, laadukas kalusto sekä viihtyisät toimitilat takaavat erinomaiset oppimispuitteet. Sivuston perusajatus on antaa kävijöille mahdollisuus löytää itselleen hinnaltaan ja sijainniltaan sopivin autokoulu. Sivuston tarkoitus pitkällä tähtäimellä myös selkeyttää hinnoittelua ja helpottaa hintojen vertailtavuutta. Oppilaista on ollut tyytyväinen Safiirin opetukseen. CAP tarjoaa ammattitaitoista ajo-opetusta valtakunnallisesti antaen avaimet turvalliseen ja taloudelliseen liikkumiseen.


Opettajat, joille tärkeintä on nähdä iloinen oppilas ajokokeen jälkeen. Hyppää mukaan meidän mielestä Vantaan parhaimpaan autokouluun! Olemme virallinen ammattipätevyyden jatkokoulutusten järjestäjä. Raskaan kaluston puolella koulutamme myös Kainuun prikaatissa. Lisäksi opetamme Paltamon toimipisteessä.


Koko maassa ajo-opetuksen hinta nousi tuolloin keskimäärin 200–5eurolla paikkakunnasta riippuen, arvioi CAP -Groupin ketjujohtaja Mika Pamilo. Starttaa mukaan lähialueen edullisimpaan ajokorttiopetukseen. Rentojen ja taitavien opettajiemme kanssa opit ajamaan alta aikayksikön.


Meillä ajotunnit hoituvat ympäristöystävällisillä autoilla, ja teoriatunnit voi suorittaa kätevästi verkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit