perjantai 9. syyskuuta 2016

Passin voimassaolo turkki

Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia alle kk oleskeluun.


Ota passista kopio mukaan matkalle. Passin voimassaolo. Joissakin maissa passikopio tulee pitää aina mukana henkilöllisyystodistuksena.


Haluaisimme näyttää tässä kuvauksen, mutta avaamasi sivusto ei anna tehdä niin. Aiemman käytännön mukaan passin tuli olla voimassa vain kolme kuukautta matkan jälkeen. Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että mailla on erilaisia säädöksiä liittyen matkustusasiakirjoihin.


Monessa paikassa lukee, että passin tulisi olla voimassa 3kk matkan jälkeen. Mietin mikä on Kreikan virallinen ohje, tuntuu turhalta uusia passia kun todella harvoin tulee matkustettua. Koillis-Syyriassa sotilasoperaation, joka on pysähtyneessä tilasssa. Mussalo kertoo, että vaikka kaikilla mailla on asiasta omat sääntönsä, voi passin läpimeneminen riippua niinkin satunnaisesta syystä, kuin omalle kohdalle sattuvasta virkailijasta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa monet saattavat päästä matkustamaan passilla, joka menee aivan lähiaikoina vanhaksi.


Ei maahan menosta 6kk, koska matkahan voi kestää esim. Olet ymmärtänyt täysin väärin. Vain sellaisiin maihin, joihin on viisumipakko on tuo vaatimus kk päättymisen jälkeen.


Suosittelemme ottamaan passin mukaan, joka on voimassa kolme kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Meno- ja paluumatkalla tarkistetaan henkilöllisyys, ja monet hotellit vaativat sisäänkirjautuessa todistamaan henkilöllisyyden passilla. Tuet mahdollistavat, että tienaan osa-aikaisena saman kuin kokopäiväinen kollega. Huomasin että suomen anteliaan sosiaaliturvan ansiosta tienään päivänä viikossa työtuntia tekemällä saman verran kuin päivänä tuntia päivässä tekevä kollegani. Huomioithan, että ilman huoltajien suostumusta alaikäiselle myönnetty ns.


Maahantuloa ja maasta poistumista koskevat edellytykset EU-maissa – Mitä asiakirjoja tarvitset rajalla? Viisumit, henkilökortit, passit jne. Valmiin passin voi noutaa valtakirjalla.


Väliaikainen passi myönnetään vain erityisestä syystä ja vain siinä tapauksessa, että pika- ja express-toimitus eivät olisi riittävän. Varaa your Hotelli Turkissa online. Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi passisi voimassaoloaika. Matkustusasiakirjat.


Useisiin maihin vaaditaan, että passin on oltava voimassa vähintään kk maasta poistumisen jälkeen. Melkein kaikki maat vaativat, että passi on voimassa kolme, kuusi tai jopa kuukautta matkan päättymisen jälkeen, kertoo ulkoministeriön passi- ja viisumiyksikön asiantuntija Kim Kuivalainen. Yksi tällaisista suomalaisten suosimista kohteista on Turkki. Turkkiin matkustettaessa passin pitää olla voimassa kk matkan jälkeen eli siksi aikaa hakisimme.


Pikapassissa menee 2-vrk ja expressin saa saman päivän sisällä. Mutta erona tosiaan se, että välaikaisen passin saa mukaansa sieltä poliisiasemalta, josta sitä hakee. Tämän vuoksi kehotamme, että pohjoismaiset matkustajat pitävät mukanaan voimassa olevan passin , matkustavat nämä sitten Pohjoismaissa, EU-maissa tai EU:n ulkopuolelle.


Muiden maiden kansalaisilla on oltava mukanaan kaikki muut tarvittavat matkustusasiakirjat (kuten passi, viisumi ja muut maahantulodokumentit). Huomasin tässä, että minullakin passin voimassaolo päättyy 1½ kuukautta matkan päättymisen jälkeen ja aloin itsekkin tutkimaan asiaa. Nuo määräykset näyttävät vaihtelevan maittain ja yleisesti näyttää, että Europpaan suositellaan kolmen kuukauden ja Euroopan ulkopuolelle kuuden kuukauden voimassaoloa. Vieraanvaraisuutta, lämpöä, edullista lomanviettoa ja ripaus idän eksotiikkaa – tätä kaikkea on Turkki. Turkki tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia, halusitpa nauttia joutenolosta, seikkailla omin päin tai harrastaa aktiivisesti.


Turkki on yksi niistä harvoista Euroopan maista, joka voi ylpeillä 3aurinkoisella päivällä vuodessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit