torstai 23. elokuuta 2018

Esitäytetty tilisiirtolomake

Tee ja lähetä laskut missä ja milloin vain! Kokeile ilmaiseksi verkossa toimivaa laskutusohjelmaa. Tilisiirtolomake eli tilisiirto. Osat nimetään järjestyksessä: Pankki, Maksaja ja tarvittaessa Valvontalehti. Ilmoita: tilisiirto tai laskulomake, tai osainen, kpl määrä, tuleeko viitenumero.


Kirjoita tilisiirto tai laskulomakkeeseen haluamasi tiedot viestikenttään, saat sähköpostiisi vedoksen. Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen. Kätevä tilisiirtolomake esimerkiksi yhdistyksille tai yrittäjille.


Jos haluat nopeasti ja helposti tehdä tilisiirto-lomakkeen niin tässä on ehkä helpoin tapa. Et tarvitse muuta ohjelmaa kuin Adobe Acrobat Reader jonka voit ladata ilmaiseksi netistä. Lomakkeen täytät suoraan valmiisiin kenttiin ja tulostat.


Siltä osin kuin verovelvollinen ei korjaa selvityksessä olevia tietoja, hänen katsotaan antaneen ne selvityksen mukaisena. Rahat kannattaa toimittaa pankkiin turvapusseissa, jossa jokaisessa on sisällä osaston viitteellä varustettu tilisiirtolomake. Turvapusseista on hyvä säilyttää siitä kiinnitysvaiheessa irtoava turvapussin numeron sisältävä liuska, johon on lisätty tieto pussin sisältävästä lasketusta tai arvioidusta rahasummasta. Tarpeitasi vastaava laskulomake. Laskulomake on usein jäljentävä lomake.


Se on lähes identtinen (hinnat ovat näkyvissä) tilauslomakkeen ja lähetelomakkeen kanssa. Varainsiirtovero liittyy muun muassa asuntokauppaan ja kiinteistöjen kauppaan. Ensiasunnon ostajan ei tietyin ehdoin tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Maksa varainsiirtovero esimerkiksi verkkopankissasi näiden ohjeiden mukaan. S-Pankki on S-ryhmän oma pankki.


Muille postitetaan esitäytetty tilisiirtolomake. Suvussamme on monia, jotka puuttuvat jäsenluettelosta. Houkuttele heitä liittymään mukavaan seuraan. Päivitetty sukututkimus saatavana.


Satu Linnainmaa toimittaa halukkaille jäsenille päivittämänsä sukututkimuksen Word-muodossa. Meidän tietojemme mukaan et ole maksanut alla olevaa tarjousta. Jos olet maksanut viime päivinä, voit jättää tämän muistutuksen huomioimatta. Kirjeen mukana on lähetetty esitäytetty tilisiirtolomake , johon on merkitty tarjouksen vastaanottaja maksajaksi, laskun viitenumero, eräpäivä ja summa.


Myös jos jotain tietoa ei voi antaa sähköisesti, on tieto tällöin korjattava paperiselle esitäytetylle veroilmoitukselle ja palautettava se Verohallintoon. Esitäytetty veroilmoitus voidaan palauttaa Verohallintoon myös paperisena. Oheisena esitäytetty tilisiirtolomake. Maksun yhteydessä on tärkeä ilmoittaa viitenumero.


Uudet jäsenet saavat oman viitenumeronsa rahastonhoitajalta. Yhteystiedot ovat kirjeen liitteenä. Ylimääräinen vuosikokous 29.


Tervetuloa Pyhän Ristin luterilaisen seurakunnan jumalanpalveluksiin. Toimintamme on alkanut 9. Johanneksen seurakunta on osa Suomen Luther-säätiön jumalanpalvelusyhteisöjen verkostoa Suomessa. Siten työnäkynämme on rakentaa kirkon sisällä raamatullista luterilaista jumalanpalvelusyhteisöä, jossa saamme virvoitusta sanan saarnassa ja ehtoollisen sakramentissa.


Tämän jälkeen on yleistä tietoa tilauksesta, ja lopussa todetaan: ”Teen nyt tilauksen ja maksan tällä tilisiirrolla Tieteen Kuvalehden erikoistarjouksen. Tarjouskirjeen alaosassa on esitäytetty tilisiirtolomake , johon on merkitty maksajan tiedot, viitenumero ja euromäärä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit