torstai 9. elokuuta 2018

Jojo korttipidike

Sopii erittäin hyvin messuille ja henkilökunnan nimikortteihin. Henkilökorttipidike ja jojo Saatat olla kiinnostunut myös näistä Ilmafriteerauskeitin Aerofryer litraa Ilmafriteerauskeitin, joka friteeraa ruoan kuumalla ilmalla. Nauhan pituus cm.


Meiltä löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia jojoja. Kaikki jojo -tuotteemme ovat yhteensopivia meidän korttipidikkeidemme kanssa. Korttipidike matkalle hotellikorttien, risteilykorttien turvapidikkeeksi.

Kätevä lippujojo, korttipidike sopii mm. Keltaisia muistilappuja, joita helppo siirrellä. Suurin osa verkkokaupan tuotteista on saatavilla heti varastosta. Koko 76x76mm, 1sivua per.


Muovikortit monilla ominaisuuksilla. Clas Ohlsonin tuotteilla on vähintään vuoden takuu. Olemme ylpeitä tuotteistamme, ja meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.


Miksi maksaisit liikaa?

Saat mustepatruunat alkuperäistuotteina tai yhteensopivina tuotteina markkinoiden parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Näin säästät aikaa ja rahaa! Emme myy alle minimimyyntierän.


Kaikki tuotteet myydään vain täysinä myyntipakkauksina eli useimpien tuotteiden kohdalla täysinä satoina. Jos valikoimastamme ei löydy sopivaa tuotetta, otathan yhteyttä niin autamme? Tulostin joka vastaa hakuasi.


Tuoteryhmät jotka vastaavat hakuasi. Valitettavasti hakusi ei tuottanut tulosta. JOJOT ja MUUT LISÄTARVIKKEET.


Täältä löydät erilaisia jojoja sekä avainhakasia ja korttipidikkeitä lisätarvikkeiksi avainnauhoihin. Tyylikäs sininen ovaalinmuotoinen metallipinnoitettu tummansininen jojo. Jojossa on klipsikiinnitys. Kestävä ja laadukas korttipidike yhdelle kortille. Kiinteä klipsikiinnitys.


Pysty- tai vaakamalli. Voidaan yhdistää kaulanauhaan, metallipalloketjuun, jojoon tai klipsiin. Useita värivaihtoehtoja. Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös.

Toimituksen paino: g ID- korttipidike. Jojo -kelan koko noin mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit