perjantai 10. elokuuta 2018

Paras ilmalämpöpumppu 2018

Paras ilmalämpöpumppu 2018

Myymme ja asennamme juuri teille sopivat ilmalämpöpumput! Vertaa ilmalämpöpumppujen hinnat ja tiedot helposti Vertaa. Tilaa käyttötarkoitukseesi sopivin ilmalämpöpumppu suoraan kotiin!


Ilmalämpöpumppu helposti netistä. Tutustu ja tilaa nyt! Meiltä myös ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot. Majoitusta jopa hengelle. Häät, syntymäpäivät, kokoukset, ym.


Uusien R32-kylmäaineellisten lämpöpumppujen testitulokset julkaistu! Mietityttääkö uusien ilmalämpöpumpun suorituskyky pakkasella? Toimiiko se ”uusi r32” kylmäaine ilmalämpöpumpuissa vai onko vanhempi r410a varmempi valinta?


Mikä niistä uutta tekniikkaa sisältävistä ilmalämpöpumpuista minun kannattaa valita? Näihin ja muutamiin muihin askarruttaviin kysymyksiin saat. Sharp Nordic ZPTR ilmalämpöpumppu. Sharp- ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti, viilentää miellyttävästi ja puhdistaa sisäilmaa. Erittäin energiatehokas ilmalämpöpumppu tuot­taa lämpöä jopa –°C:n ulkolämpötilassa ja on miellyttävän hiljainen niin sisällä kuin ulkonakin.


VTT:n testiraportti ilmalämpöpumppujen puhtaudesta. Mikä on paras ilmalämpöpumppu neliön taloon. Merkillä ja mallilla ei ole väliä kunhan sen parasta mitä rahalla saa. Sähkö- tai öljylämmittäjä voi säästää pumpun avulla satoja euroja vuodessa.


Paras ilmalämpöpumppu 2018

Energia-asiantuntijamme Malkus Lindroos laski kuinka paljon voit säästää lämmityskuluissasi – oli käytössäsi sitten sähköllä tai öljyllä lämmittävä kotitalous. Ehdottomasti paras ratkaisu on hankkia ilmalämpöpumppu asennettuna, eli Avaimet käteen -periaatteella. Tämä pitää sinut erossa mahdollisista toimittajan ja asentajan välisistä vastuu- ja näkemyserimielisyyksistä.


TM Rakennusmaailma on testannut jo vuotta ilmalämpö-, ilma-vesi- ja maalämpöpumppuja. Testaus ja vertailut on tehty Suomessa alan standardeja mukailevin menetelmin ja tieteen teon mukaisella tarkkuudella valmistajista riippumattomassa MTT Vakolan (nyk. VTT) kylmälaboratoriossa. Se, miten avara tai sokkeloinen pohjapiirustus on, vaikuttaa myös hyvin paljon siihen, mihin paikkaan sisäyksikkö on paras sijoittaa asunnossa. Sitä voisi suositella kaikkein kylmimpiin oloihin.


Sisäyksikön suodattimet tulisi puhdistaa noin kuukauden välein, riippuen käyttöolosuhteista. Ulkoyksikön päälle kertyneet roskat kannattaa puhdistaa ja pakkasilla huolehtia, etteivät sulamisvedet pääse jäätymään korkeaksi keoksi pumpun eteen. Paras ilmavesilämpöpumppu ei voi olla varustettu levylämmönvaihtimella. Atlantic ei ilmavesilämpöpumpuissaan näitä riskejä ota, vaan on kehittänyt ja patentoinut oman ilmavesilämpöpumppu-lämmönvaihtimen jolla ei ole ainuttakaan edellä kerrotuista ongelmista. Lue lisää gigantti.


Asennamme ilmalämpöpumput sekä jäähdytyslaitteet ammattitaidolla. Teemme huolto- ja muut takuun piiriin kuuluvat työt varmasti ja ajallaan. Ilmasta veteen -lämpöpumput kiinnostavat. Ne soveltuvat uudiskohteisiin ja etenkin lämmitysjärjestelmien energiasaneerauksiin. Uusin tekniikka yllättää: järjestelmät kilpailevat energiatehokkuudessa ja etenkin perustamiskustannuksissa maalämmön kanssa.


Paras ilmalämpöpumppu 2018

Hyvä liesituuletin suodattaa kokkauksessa ilmaan pölähtävät hajut, rasvan ja kosteuden. Kotikokin kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat myös riittävän kirkas valaistus ja hiljainen käyntiääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit