keskiviikko 1. elokuuta 2018

Sopimusoikeus tentti

Asiantuntevaa lakiapua yrityksille pääkaupunkiseudulla. Savonlinnan kesäyliopistolle ilmoittautunut opiskelija tenttii pääsääntöisesti Savonlinnan kesäyliopistolla. Näytä menneet toteutukset.


Arviointi : Tentti arvostellaan asteikolla 0–5. Olennaista on, että tenttipaikka on luotettava ja tentti tapahtuu valvotuissa olosuhteissa. Kun ilmoittaudut tenttiin vrk ennen tenttipäivää WebOodissa, mainitse tentinvalvojan nimi, yhteystiedot ja tenttipaikan osoite, jotta voimme toimittaa tenttikysymykset valvojalle.


Etätentti järjestetään samaan aikaan kuin yliopiston tentti. Perjantaina olevan tentin tulee alkaa klo 8. Maanantaina olevan tentin tulee alkaa klo 16. Tentistä saa poistua minuutin jälkeen tentin aloittamisesta.


Tentin tulee olla koko tentin ajan valvottu. Tenttiohjeet Kaikkiin kysymyksiin vastataan. Essee vastaukset Kysymys Sopimuspakko (anna myös esimerkkiä) 10p. Max sivu Kysymys Ankarat ja yllättävät ehdot vakiosopimuksessa (p), vastaus enint. Oikeusnotaarin alemmassa korkeakoulututkinnossa ja oikeustieteen maisterin ylemmässä korkeakoulututkinnossa suoritetaan opintojaksoja eri oikeudenaloilta.


Tiedekunnassa opetettavat pakolliset oikeudenalat on jaettu kuuteen temaattiseen kokonaisuuteen. Temaattiset kokonaisuudet ovat julkisoikeus. Mitä koulutuksia Opinahjon Akatemiasta kannattaa katsoa, jos valmistautuu KLT-tenttiin? Lakipalveluja, neuvontaa, asiakirjojen laadintaa pk-yrityksille. Tampereen korkeakouluyhteisön muodostavat Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu.


Sisältö: Yleinen sopimusoikeus ja sopimustyyppien merkitys. Velvoitteen pääkohdat. Avoin yo: Sopimusoikeus , lv. Muiden oikeudenalojen yhteys sopimusoikeudelliseen osaamiseen.


Sopimuksen synnyn, sitovuuden, sisällön ja seuraamusten määrittäminen. Keskeisten sopimustyyppien tarkastelu. Vahingonkorvaus sopimussuhteessa ja sopimussuhteen. Opintojakson tavoitteena on syventää opiskelijan tietoja sopimusoikeuden erityiskysymyksistä. Opintojakson jälkeen opiskelija tuntee hyvin sopimusoikeuden eri osa-alueet ja niitä koskevan sääntelyn sekä hänellä on valmius soveltaa näitä tietoja erilaisiin käytännön sopimusoikeudellisiin ongelmiin.


KATYVASopimusoikeus op Myös avoimen yliopisto-opetuksen. Päät ls D10a, tentti Lisätiedot. Luentotentin lisäksi. Mainitse lmoittautumislomakkeen lisätiedoissa KLT- tentti.


Johdatus kansainväliseen yksityisoikeuteen ja kansainvälinen sopimusoikeus,. Tentti , harjoitukset sekä oikeustapausanalyysit. Numeerinen arvioiti (0-5). Vastaa viiteen kysymykseen (tai tentti -ilmoittautumisesi mukaisesti vähempään määrään) niin, että kustakin numerosta tulee kaksi vastausta.


Tentti verkkoympäristössä, joka on mahdollista suorittaa vasta oikeustapausanalyysin jälkeen. Verkkotentin voi suorittaa Moodlessa seuraavina päivinä: 25. Lisäksi artikkelikokoelma tai workshop.


Opettajat : Pekka Vainio : Osallistumisoikeus : Talousoikeuden, taloustieteen sekä laskentatoimen ja rahoituksen pääaineopiskelijat. Ruoki luovuuttasi – jaksa paremmin, ymmärrä enemmän. Hipidi-pieniä-hippiäisiä!


Kevätlukukausi on lähtenyt liikkeelle, uudet kurssit ovat alkaneet, syksyn rästien muisto häälyy takaraivossa ja vanha ystävä aurinkokin näyttäytyy päiväsaikaan, ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit